Jump to content

Jensrud

Gjest
  • Posts

    710
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jensrud

  1. Hei. Ønsker å kjøpe en original sedan Cosworth i ryddig stand \ småplukk. Både 2wd og 4x4 er interresant Send meg en pm med noen bilder, litt info og en pris så kan vi ta det derfra.
  2. Ja, 4x4 er også aktuelt. Bare og komme med den infoen du har og evt bilder osv
  3. Hei igjen. Er det noen som har kjennskap til denne bilen, som evt har noe positivt\negativt og komme med ? http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=64542868 Takk.
  4. Hei. Er det noen som driver med import av Cosworth nå? Er det i det hele tatt lønnsomt nå som krona står så dårlig? Martin
  5. Er det noen som har sett en Magenta og svart Sierra sedan siste åra da? Lurer på hvordan det står til med den
  6. For dere som har fulgt med på den mye omtalte Lastebil debatten som har gått nå om Semi vs Bil og Henger. Legg merke til hva slags bil det er her som har velta og hva vitnet sier. Også kan dere kikke bakover i register og se hvilke type lastebiler som velter oftest
  7. Det er helt klart et behov for dette. Og de gamle som "Nei f**n det trenger ikke jeg enda" og nekter å ta denne prøven og er motstandere, de vet innerst inne at de egentlig trenger det og kanskje stryker og mister muligheten til å kjøre. Da blir det bare de eldre som faktisk kan kjøre bil igjen, og det er jo ikke noe poeng å ta fra de lappen uten videre.
  8. Har ikke lagt ut bilder eller sagt ifra at den er solgt. Beklager. Solgt!
  9. Ser ut til at jeg har glemt å skrive hva slags motor ja, det er en 2.0DOHC. Register ras for et par år siden, nye ventiler, løftere, alle pakninger osv.
  10. Da må jeg nok først se om folk vil ha bil med hjul. Så foreløpig, nei.
  11. Nå skal Forden vekk. En 93modell Sierra CLX. Karosseri: Nylakkert magenta rød og panther black sommer 06. 4x4 Cosworth panser, frontfanger, bakfanger, skjørter og vinge. Bakrutesenker følger med, ikke montert. Har også et 2wd panser liggende, strøkent i mercury grey. Bakstilling: 4x4 Cosworth komplett, med nye EBC skiver og klosser, WOLF dempere og noen røde ukjente fjærer. Forstilling: Original Sierra montert, følger med komplett 2wd Cosworth forstilling. De "ukjente" rød fjærene følger med her. Interiør: Original Sierra, nye dæsjen. 2stk Corbeau justerbare bøtteseter, førerside montert, passasjer side ikke montert ( eller brukt ). Hjul: OZ Superturismo, hvite 7.5 17" med gode sommerdekk. Ikke pene alu felger med dårlige vinterhjul følger med. Frontfanger er ikke så pen da jeg blei kjørt på dagen etter lakkering, fanger blei litt skeiv så den passer ikke i begge festene, derfor er den bare hengt opp med panserlåser. Fører sete har en ganske stygg rift \ hull akkurat som følge av bukseknapp. Bensintank har et lite hull og er derfor midlertidig tettet med Kleb og tett. Ny kan følge med. Bilen trenger ny dynamo, denne blir byttet før salg. Har en bakfanger og noe annet drit liggans au. Oppdaterer hvis det er noe jeg har glemt her. Bilen står i Skien \ Telemark, kan ikke prøvekjøres før jeg sierfra pga dynamoen, men kan godt komme og kikke:) Flere bilder kommer. Edit1: Martin Jensen, 97155907, Ring, sms, post, pm er lov. Edit2: EU godkjent ett år til, veg avgift betalt. Skilter på bilen idag. Men blir plukka av så fort jeg får min nye bil. Edit3: Pris antydning, 35.000,- Med OZ hjula, 30.000,- uten hjul. Følger med en pioneer spiller og to 10" i kasse.
  12. http://www.dagbladet.no/dinside/2008/01/28/525178.html
  13. Er det ikke tappeplugg på sierrcosworth 4x4 diff? Isåfall, hvor?
  14. Har et strøkent 2wd panser, veldig billig Står i Skien
  15. Det er lov å prøve, faktisk finnes det mange der ute som ikke har peiling. Kan godt hende han får solgt den, men ikke til en som har litt greie på tinga.
  16. HVa slags fanger er det på den bilen der cross ?
  17. Jensrud

    Gatebilfilmen 07

    Jaja, nå har eg også sett filmen og stiller meg i rekka av misfornøyde.. Det var sånn.. "Ååå, nå går`n ru.... Nei fan, ikke skift bilde da, ikke igjen, men herregud da.." Blei litt sliten og irritert i lengda. Klarte nesten ikke følge med, og noen av effektene var så borti natta bortkasta og unødvendig. Dobbelt så mye damer og reportasjer fra campen som bilkjøring.. Jaggu godt noen av damene er ganske pene. Men allikevel, det kunne vært en del av bonus materiale, og ikke 3\4 av totale filmen. Nei Gatebil, dette var ikke mye imponerende. Også var det veeeldig mye filming av div Nissan \ Toyota som kjørte sidelengs etter min mening.. Får jaggu håpe de tar til seg kritikken av filmen og prøve å gjøre noe med det, kanskje ikke dette året, men VERTFALL lage en film "kundene" vil ha til neste år, istedenfor å prøve å sanke Oscar priser for beste redigering osv.. Martin.
  18. Mulig å få handla bare baksetene? Mye slitt ?
  19. Jensrud

    foringer

    www.facemotorsport.no
  20. Det skulle jeg likt å sett. heh. "Yes, 500spenn til overs, tar meg et par kjøretimer jeg" ELLER "Yes, 500spenn til overs, burger, 20pakning, Fantastic Four med brus og popcorn."
  21. Jensrud

    biltema turbo

    Høøøttt ? 700 000 ? Det var ikke 10k på tomgang, og 60 \ 70 ved fullt trykk ?
  22. Jensrud

    ombygning

    Ja, for det er jo ikke mer enn fjorten tusen like tråder her inne nå.
×
×
  • Create New...