Jump to content

Ford Stv

Gjest
  • Posts

    1430
  • Joined

  • Last visited

About Ford Stv

  • Birthday 12/05/1984

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hønefoss
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Hønefoss
  • Interesser
    Bilær å båtær

Recent Profile Visitors

2874 profile views

Ford Stv's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Mye skal du ha for Is motoren? Noe utstyr til den? Den sveiver rundt selv om du ikke har hatt start på den eller?
  2. Etter 5år uten bil ble det ny FORD idag. 78mod Escort mk2.

  3. Pris kan diskuteres hvis den blir hentet fort. Står i veien.
  4. Som sagt over her så ble skiltene tatt av for en god stund siden pga den skulle på eu osv. Bilder kan fåes på epost nå eller vente til jeg skjønner hvordan jeg legger ut bilder her. Skiltnr er BC 78594. Førstegangs registrert 13.06.1991. Skiltene ble tatt av før det ble noe årsavgifter eller noe skyldig så det er bare å eu godkjenne og få skiltene.
  5. Søndag passer vel bra det. Bilen står i vestre Ådal. 1mil utenfor sentrum ca. Men jeg bor i Hønefoss sentrum så kan møte deg der eventuelt. Ring\sms meg på 91761430 da jeg ikke er på nett før imorgen igjen om hva som passer.
  6. Hei. Husker ikke det, men skal opp til bilen imorgen for å ta bilder så ser i vognkort da. Skiltene ble tatt av for over ett år siden så er ikke skyldig noe som helst. Skal legge ut skiltnr også så dere kan sjekke sjøl også.
  7. Som sagt i topic. Ford Sierra 2.0i CLX 1991 selges med mangel lapp fra EU. Fikk feil på følgende: * CO for høy. * Lekasje fra tannstang. * Bremserør bak rustet. Har byttet Bremserøret og skiftet slange på tannstang, men har ikke fikset CO problemet. Bilen er blå, svarte fangere og har litt bulket framskjerm på pasasjerside, men ikke no dramatisk. Lamper og blink sitter som det skal. Bilen kan sees i Hønefoss. (fikk til bildene tilslutt) Bulken på fram skjermen: Kontakt: Her inne, eller Christer Verket (eier) på 93003071 eller Finn Tore (som bilen står hos) på 91761430.
  8. Bakstillinga som er nevnt i annonsen er veldig i veien om dagen så bud mottas. SierraRS2k skriv opp 16V dohc scorpio motor 1995mod i annonsa også. Har ett sett til med bra lykter også. http://www.finn.no/finn/viewimage?finnkode...amp;areaId=3514
  9. Kan vurdere å selge 16v motoren ja. 3000kr Bilen med alt må dere komme med bud på. Men bud under 9500,- gidder jeg ikke. Da har jeg den stående bare.
  10. Vurderer å selge mitt Sierra 1993 mod Stasjonsvogn prosjekt. Bilen står uten skilter nå. Må på EU for å få skilter. Rust under bilen er stort sett tatt. Bare bakre hjulbuer igjen å bytte. Disse følger med. Bakstilling med skivebremser følger med. Så godt som strøken Cosworthfanger følger med. RS mkII Sideskjørter følger med. 15" lettmetall sommer felger. 14" lettmetall vinter felger. Bakfanger av gamle typen som ligner Cossiefanger følger med. CLX typen sitter på nå. Øyelokk følger med. El vindu heiser følger med. Åpent luft filter. Ny vannpumpe i eske. 3 dører i samme farge som er uten hull til listene. Dohc 8v med gåen topppakning. Nye polyforinger til bilen. Alle uten om toppen på demper foran mener jeg å huske. 1stk DOHC 16V Motor følger med. (Ledningsnett og hjerne også) 1stk DOHC 8V Motor sitter i, men ikke koblet til. (bra stand) Bilen er Ferdig godkjent i vognkort med 2liter bensin motor da den har vært 1,8l TD før. Ta kontakt her eller 91761430 eller finn.tore.gulbrandsen@miele.no (Felgene er ikke med)
  11. Bilen er skrotet. Har igjen ABS systemet.
  12. Bilen går som sagt på huggern på torsdag. Alt som ingen vil ha går på skroten. Har ikke plass til delene.
×
×
  • Create New...