Jump to content

sharpie

Gjest
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

sharpie's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Hei, hvor mye for hjerne til 4x4? Er den original eller innlodda sokkel til chip?
  2. når jeg bestilte fikk jeg ikke simringer til veiv og bunnpannepakning (face).
  3. hvor mye hk holder denne til ca? og hvilke dyser passer til en slik?
  4. Som topic sier: Ønsker å kjøpe senkefjærer eller coilovers i god stand til Sierra Cosworth 4x4. Er også interessert i bleedventil, silikonslanger og compomotive MO. Ta kontakt på PM.
  5. sharpie

    Audi-drifting

    heftig sak det der... sykt hvor mye drivverket tåler på de gamle quattroene.
  6. sharpie

    Min Cossie

    Enig med de andre, denne såg veldi bra ut! Men her vil vi ha specs og flere bilder
  7. OK, bra at alt ordner seg... Som det er nemnt tidligere er det _absolutt_ ikke noe uthenging av noen som helst, men syntes ting begynte å drøye litt ut, og ville gjerne høre andres erfaringer. Synes det er fint at Alex selv kommenterer dette, slik at vi kan slette enhver tvil, og fortsette og handle der.
  8. Det er godt å høre, men skulle så gjerne hatt delene snart. Håper at det ordner seg på beste måte for begge parter til slutt
  9. Dette er slett ikke noen form for uthenging, og som jeg skriver: "Det jeg lurer på, er om det er flere som er av samme oppfatning, eller om dette er noe man bør ta helt med ro?" Skriver også at det har blitt prøvd å ordne opp dette innbyrdes, men hva skal man gjøre når det ikke skjer noe?
  10. Det er jeg helt enig i, men virket som mange hadde positive erfaringer med prospec. Så det å betale på forskudd blei det ikke sett mørkt på der og da.
  11. En kompis handler litt div. til sin cosworth, og jeg ville gjerne hjelpe han litt på vei. Etter blant annet anbefalinger i denne tråden blei det bestemt å handle hos prospec. Varene blei forhåndbetalt den 1.september i år. Alt virket fint og han hadde varene på lager. Etterhvert er det blitt tatt kontakt via telefon mange ganger, og varene blir lovet sendt samme dag men ingenting kommer. Det absolutt beste er jo om man for ordnet opp innbyrdes, noe som har blitt prøvd, men når man har betalt på forskudd og ingenting kommer blir man litt oppgitt. Det jeg lurer på, er om det er flere som er av samme oppfatning, eller om dette er noe man bør ta helt med ro? Begynner jo å drøye litt når det har gått 2mnd siden innbetaling.
  12. Legger ut denne fordi det er vel en del brukere fra området. Det blir Streetrace i Ørsta 16. September. Mer info finnes på www.brentdekk.com Håper på å få sett litt cossie i aksjon
  13. sharpie

    burtonpower

    ok, takk for tips sålangt... prospec hadde greier priser på eksos, blir nok en telefon dit.
×
×
  • Create New...