Jump to content

ragwo

Gjest
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Haugesund
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

ragwo's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Utrolig klønete formulert av meg, men hovedpoenget er at diesel-Mondeoer før 2004 ikke brukte OBD2-protokollen. Diagnosekabelen jeg linket til funker også på dieselbiler før 2004.
  2. På bensinbiler kan du lese av kodene med standard OBD2-adapter, men på dieselbiler må den være nyere enn 2004 etter hva jeg har forstått. Har selv en 2003 TDCi der denne kodeavleseren fungerer fint. http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?sbk=1&nav=SEARCH&itemId=271201807684
  3. @SierraCL: Takk skal du ha. Da er ny airbag og nye brytere montert. Bilder og beskrivelse kommer senere. Jobben tar 5 min når en har delene, så det er ikke veldig avansert. CC'en fungerer dog ikke, har lest at PCMen må omprogrammeres. Ringte det lokale Ford-verkstedet og de hadde aldri gjort dette før og kunne ikke garantere for noe resultat. Det eneste de kunne si var at det kom til å ta minimum 1 time. Sitter og teller på knappene og vurderer å kjøpe programmeringsverktøy selv. Noen som har erfaring med slike verktøy? Har brukt en del VAG-COM tidligere men har ingen kjennskap til IDS. Er dette noe en får kjøpt i Norge? Ser at det koster ca 3k for noe som virker brukende fra det store utland. Har sett på denne: http://www.cardiag.co.uk/ford-vcm-ii-diagnostic-tool.html . Eventuelt kunne noen tipset meg om relevante utenlandske nettsider? Noen som kan gjøre en slik jobb i Haugesundsområdet? Vanker selvfølgelig lønn for strevet
  4. Da er det ny airbag med cruisecontrolknapper samt brytere til clutch- og bremsepedalene innkjøpt, så nå gjenstår kun monteringen. Håper ECUen gjenkjenner cc-en så jeg slipper utgiftene med et verkstedbesøk. Bilder kommer.
  5. En sen oppdatering på resultatet av denne tråden. Biltrend på Sortland ga meg en svært god pris på å skifte alle fire gummipakningene samt nye dyserør, så nå er lekkasjene en saga blott. Kudos til dem for gode priser og strålende service :-) Takk for alle tips og råd fra forumet :-)
  6. Første link er bilde fra fotbrønnen i min bil, den andre er fra bilen med cruisecontrol. Som dere ser mangler den grønne bryteren og den røde har annen farge på innfesting men virker lik etter mine øyne. Noen som vet om dette stemmer? Hvordan legger man forresten ved bilder her på forumet? Setter stor pris på alle svar og innspill. http://db.tt/JW9sk4Yh http://db.tt/9y3PEf63
  7. Hei. Noen som vet hva som skal til for å ettermontere cc i en 03 TDCi Ghia? Kablingen til bryterne på bremse- og clutchpedalen er lagt opp fra fabrikk etter hva jeg har forstått, og det ser ut til at det kun mangler en bryter på bremsepedalen. I tillegg må jeg ha nytt ratt med cc-knapper, eventuelt bare ny airbag med knapper og rett kabling? Må ECUen omprogrammeres? Har tatt bilder av en 06 med cc til sammenlikning og skal prøve å legge ut bildene her. Hvis alt går etter planen ønsker jeg å lage en liten guide med bilder av prosessen her på forumet. Alle svar mottas med stor takk :-)
  8. Takk for alle svar! Jeg får se hva verkstedet skal ha for å skifte pakningene. Kan jo ikke være all verdens i deler i hvertfall.
  9. Takk for raskt svar Jeg trenger da 3 av disse eller selges gummipakningene separat? Camshaft cover seal
  10. Hvis jeg ikke har misforstått helt, så må altså ikke dysene ut? Jeg kan bare trekke gummiforingen over dysen og på plass?
  11. Tusen takk for alle svar! Får håpe det et gummipakningene da det høres mer omfattende ut å måtte skifte kobberringene. Noen som vet hva dette eventuelt koster hos merkeverksted? Har ikke veldig lyst til å ta på meg jobben selv. Er redd for å få skitt i dysene.
  12. Hei. Jeg har nylig blitt den stolte eier av Mondeo 2003 pre facelift med 130 spreke dieselhester. Bilen har gått 175k. I dag oppdaget jeg at tre av fire dyser bader i motorolje. Er det noen som vet om dette kan fikses til en overkommelig sum? Motoren drar godt og fjusker ikke. To dyser er byttet i løpet av litt over ett år. Er det "bare" noen pakninger som må byttes eller må det sterkere lut til? Litt ergerlig hvis det koster flesk. Har hatt bilen i en uke. Jeg setter stor pris på alle svar! :-) Hilsen fornøyd men litt bekymret Mondeofersking
×
×
  • Create New...