Jump to content

linn m

Gjest
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by linn m

  1. Words!!!! står over i morra jeg og!!
  2. Takk for et flott treff Bildene mine ligger her: http://s12.photobucket.com/albums/a248/esc...209%20aug%2008/
  3. min da: linnmarie@fmcn.no
  4. Jeg skal oppover. Reiser 6 - halv 7 på søndan. Gleder meg skikkelig nå
  5. Mine bilder ligger her: http://s12.photobucket.com/albums/a248/esc...skogen/?start=0
  6. Jeg kommer seff den 9. Kan ikke gå glipp av årets største begivenhet
  7. bildene jeg tok: Resten av bildene ligger her: http://s12.photobucket.com/albums/a248/esc...7-9%20sep%2007/
  8. Noen av bildene jeg tok http://s12.photobucket.com/albums/a248/esc...29%20juli%2007/ har ikke fått lasta opp alle enda men de kommer
  9. linn m

    Rudskogen Gatebil

    tok også noen bilder av mk1`ern. nice bil:) resten av bildene ligger her: http://s12.photobucket.com/albums/a248/esc...15%20juli%2007/
  10. vet det kommer noen fra Østfold Gatebilklubb. skulle dra jeg å men har fotball turnering denne hælja. faktisk på gardemoen det å Så får springe fram og tilbake mellom kampene
  11. Skal selge en 99 modell Ford Focus, 1,4l. Gått 74000 km.. damekjørt.sølv metallic. meget fin og velholdt selges for 82000 kr. står i Østfold ring: 41436473(Sølvi) link til annonse: http://www.finn.no/finn/car/object?finnkod...os=1&tot=32
  12. ....og reiser.. siste jeg hørte nå var at Skiptvedt kommune gikk nå med overskudd - og istedet å bruke de penga til veier og andre nyttige ting så har de gitt en reise til ALLE ansatte i kommunen. sånt blir det fort penger av ass.. Norge i sitt nøtteskall.. Blir så j***** forbanna når jeg hører sånt. Er faktisk VI som har jobba å slitt for de slantene.. Kunne ihvertfall brukt det til noe mer fornuftig da. Men neida - staten bare øker avgiftene istedet.Melkekuer er vi!!!!
  13. Ok nå er det sånn at jeg skal beholde vinterbilen da - ser ikke poeng med å selge for så å kjøpe ny om 6 mnd igjen. Og å vente til 1 juli for å hente skiltene er ikke aktuelt for å si det sånn.. men takk for svar. bør med andre ord legge av litt penger nå da,æsj!!!
  14. Nå kommer jo snart årsavgiften og har et spm ang dette. Har to biler - den ene bruker jeg bare om sommeren.Den står avskilta fra 1 november til 1 mai. Når jeg leverer skiltene på den hos BT så henter jeg samtidig skiltene på den andre bilen(som står avskilta fra 1 mai - 1 nov) Noen som vet om jeg må betale 2 årsavgifter? Kan jeg slippe unna med halv avgift(dvs betale bare for en bil?)
  15. hører på: HIM Audioslave Metallica Hinder Takida My Chemical Romance Children Of Bodom Rammstein Fall Out Boy Gemini 5 Guns'N Roses Snow Patrol System Of A Down Unwritten Law Går også en del i trance:)
  16. Skal nå selge bilen min pga mulig jobb i USA. Er en Ford Escort 1,8l 16v Pris kan diskuteres. Gi bud hvis interesse.. TLF: 90609160 vennligst respekter at dette er en salgstråd og ikke en diskusjonstråd link til annonse: http://www.autodb.no/cgi-bin/car/detail.pl?nr=1244965#bilder HPL-Edit: Ryddet tråden for OT. Stick to topic!!!!!
  17. skal dit jeg men bare for å titte dah. har lizzom ikke så mye under panseret gett
  18. nææ, bilen min jo... råe bilder du har tatt Viceguy trodde ikke lakken kom så bra fram på et kamera men det ble sinnsykt bra..
  19. beste treffet jeg har vært på i år. sinnsykt mange fine biler og helt rå kjøring bilder kommer senere.har nemelig ikke fått lasta de opp enda.
  20. synes det var et bra treff jeg da..hyggelig å bli kjent med flere og. kommer mest sannsynlig den 12 jeg
  21. jeg kommer jeg også,blir der hele hælja men skal stå sammen med Østfold Gatebilklubb da
  22. oisann,så mye det stod om meg her a selvfølgelig kommer jeg.Er jo tross alt Ford treff men håper det kommer flere nå enn det gjorde sist da Line,du kommer du el?
  23. linn m

    Vår-klare glis...

    takk,er veldig fornøyd selv.er en del ting som gjenstår da men det kommer etterhvert nei, har desverre ikke fått lagt ut alle bildene på datan enda.har ikke kommet så langt c
×
×
  • Create New...