Jump to content

RC 45

Gjest
  • Posts

    241
  • Joined

  • Last visited

About RC 45

  • Birthday 11/07/1975

Medlemsinfo

  • Bosted
    Halden
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://www.blikkenslageren.no
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Halden

Recent Profile Visitors

3944 profile views

RC 45's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Det har ikke blitt noen ny cosworth, men har kjøpt meg en Porsche 944 turbo. Ikke i nærheten av like strøken. Men en morsom bil og kjøre.
  2. Bilen er ikke kommet til rette nei.
  3. Etter og ha lest tråden om den grå Mitsubishi Lancer EVO VI på VACN forumet som ble stjålet så er nå dusøren øket til kroner 50 000,- Kontaktinfo først i tråden.
  4. Ja, det lurer jeg på også
  5. Kjempeflott at dere har meg i bakhodet når dere finner noe. Men dette er nok ikke min bil, ser ut som rattet er på feil side. Men jeg takker for for tipset Surt og ikke ha bilen nå! SOLSKINN og greier!
  6. Det vet jeg ikke ennå- Har ikke hvert noe oppgjör ennå. Men jeg må legge ut mer i mellom for en ny bil. Det er jeg nok rimlig sikker på.
  7. Takk, er på ferie så får ikke skjekket mail. Får vel kose meg med bilder etter ferien.
  8. Bilder på Cosworth vingebil med reg nr AA50599 ønskes. Hadde hvert fint og hatt noen bilder som minne på bilen, som nå er borte. Har dere noen så kan de sendes til: vegar.granstroem@c2i.net Mvh Vegar
  9. Nei, dårlig med det. Bilen stod ikke på min adresse. Den stod på enn annen adresse i halden. Det står også flere fine biler der, men de var ikke rørt. Bilen min hadde også på en spesiell rattlås med sirene på. Så de hadde nok bestemt seg på forhånd for hvilken bil de skulle ha.
  10. Ikke noe nytt nei. 50 000,- til den som kommer med tips så den blir funnet!
  11. Det er jo bra det finnes idioter, da blir de jo tatt. Men disse vet nok hva de gjør.
  12. Det og skjekke opp med bomringer og lingnende er nok ikke politiet interisert i. Er nok ikke en prioriter sak. Denne bilen ligger nok allerede i biter. Men til dere som ennå har bilene sine: PASS PÅ DE!!! De har prøvd og tatt en vingebil i Gøteborg natt til mandag. Men det gikk dårlig.
  13. Bilen ligger ikke ute på nettet, og det var ikke mange som viste hvor den stod. Har hvert veldig forsiktig med og legge ut noe som helst om bilen. Bilen er som sagt helt orginal med ca. 69000km på telleren, og var meget pen. Bilen er jo forsikret, men det teller lite når den var så bra. Får ikke tak i slike biler som er like urørt og lav km stand lenger. Har en sønn som er deppa nå, han skulle nemlig ta over bilen når han ble gammel nok.
  14. Bil med kjennetegn AA 50599 stjålet fra garasje i Halden. Orginal bil. Orginal felgene satt på bilen når den forsvant. DUSØR UTLOVES!!! 50 000,- Ta kontakt vis dere ser den eller hører noe! Terje/Vegar Granstrøm mobil: 92258050 - 92258051 Send meg en e-post
×
×
  • Create New...