Jump to content

johnto

Gjest
  • Posts

    149
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Lalm
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male

johnto's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Anbefaler ESAB Origo MAG C150. Dette er et 150A apparat som fungerer ***** bra og aldri hatt noe tull med det. http://products.esab.com/Templates/T041.asp?id=120232 Jeg kjøpte mitt for 1,5år siden, og da betalte jeg 6500,- + 3000,- for en 5kg gassflaske. Det koster litt, men som med alt annet så får du det du betaler for!
  2. Greit nok det der, men siden du skal ta hull på veggen, kan du ikke ta hull til 12" da, slik at subben peker inn i cupen og kassa sitter på baksida av veggen?
  3. ????? ditt nærmeste verksted, bensinstasjon, bilrekvisita butikk har jo dette!
  4. johnto

    Fotoboks

    Viss boksen har rødt glass SKAL den blinke, de som ikke blinker har svartplate der de andre har rødt glass med en liten linse nederst på den plata. Viss du mot formodning skulle få bot i posten så be om og få se bilde, da det ofte ikke er gode nok bilde til at de kan si det var du som kjørte.
  5. Jeg har komplett sett med orginalt sotet baklykter har også svart plate mellom lyktene med innsøkk for skiltet. Gi bud!
  6. vrakpanten er nå satt opp mange steder fordi høggerene får også mer penger for hvær bil. så du får 500 når du leverer bilen og 1500 som vanlig!
  7. johnto

    Støtdempere

    jepp. bare og bytte!
  8. Jeg har 2.0 forgasser spindler med cossie dempere så det er nok ikke for tykke nei.
  9. fordi du ikke er mer en 5km unna sentralen det hovden
  10. Har vært borti det samme som sierra4x4 sier. Det dem mener er at pairene som er med senkesettene er som oftest forenklet til bare 1 ark, det du trenger er og få de tyske normene fra levrandøren(som er en haug med papirer). Har du de så har dem ikke noe det skulle hatt sagt.
  11. Admin: Bare og slette denne tråden så slipper dere at den tar opp plass.
  12. Ingen sprekker nei. Den befinner seg i vågå kommune i gudbransdalen. Midt mellom oslo og trondheim.
  13. Selger en cossie framfranger til sedan med spredere. Flekkete i lakken, men fri for bulker. Selges for kr 1500,- + frakt.
  14. johnto

    sierra forgasser

    Går bilen etter den blir skikkelig varm? Sierra forgasserene fryser når det blir kaldt og da vil du oppleve de symptonene du har nå. Prøv å sett på den motorvarmer en stund før du skal kjøre å se om den går som den skal da. Har akuratt samme prob. må min.
×
×
  • Create New...