Jump to content

Jarnis

Gjest
  • Posts

    305
  • Joined

  • Last visited

About Jarnis

  • Birthday 05/07/1988

Contact Methods

  • MSN
    Gursli@hotmail.com
  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bosted
    Moi
  • Interesser
    Bil

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Jarnis's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. hadde denne. dritt spiller. leser ikke alle cder, veldig nøye på mappesystemet på mp3 cder. elendig lyd og lite innstillinger og om vinteren frøys volumknappen fast. kjøp heller den billigste pioner. 5100dvd eller hva den heter, det er en spiller du kan bli fornøyd med.
  2. http://www.quantums.info/zetecinMk2.htm Lykke t
  3. jeg tror jeg må sende et brev
  4. jeg vett att det er mulig å bygge denne motoren men er det noen som har godkjennet den i norge. jeg har en xr2i med cvh motor. mulig det hadde vert enklere om det haddet vert ein rs1800. bremsene på min er jo de samme som på rsturbo og den har jo 136hk å det har jo 2l zetec også. så det burde jo ikke vær noe problem.
  5. nei bare kødda. bilen er helt lik. eneste jeg tror det kan være er at kammen er slitt. har snakka me magnor mydland å han er enig i at det sannsynelitgis er kammen.
  6. hei igjen bytta først map sensoren, men det gjor isje någe utslag. så bytta eg lamdaen då flyttet det punktet hvor det sperrer fra 4500rpm t rett over 6000rpm så det e jo positivt. men han går isje fullt så godt som andre xr2i. men men eg ska isje klaga.
  7. ja det kan jeg prøve kan det være map sensoren?? jobber sammen me ein som jobba på ford å han sa at ford he hatt någen tillfella der den går.
  8. fant du ut av hva som var feilen?? hva er LMM? jeg har nemelig noe av det sammen promlemet med den ene fiestaen. gi oss tilbakemeldig Mvh Jan Christian
  9. Jarnis

    xr2i topp

    har en EFi topp med insug og gasspjeld til xr2i som jeg ikke trenger. har også andre ting fra fiesta. gi bud
  10. takk. superstage var navne. men når jeg søkte på det så jeg at det alle rede va noen som hadde laget denne banen..
  11. hei jeg lurer på om det er noen som har (relativt) nøyaktige mål på den banen som de tester bilene på i bilsportbladet og de har brykt det noen ganger i autofil. det er muli at det er likt det som oppsettet som dere bruker når dere har autoslalom. dette er jeg ikke sikker på men det hadde vert kult å hatt disse målene også. jeg vil nemli lage en kopi i spillet Live For Speed. takker for alle svar
  12. ikke for å skryte men vaska og jørte pappa sin legend lime grønne mustang gt 2006 modell i dag. hefti bil det der. va bløtt på asfalten så spannt uannsett... være her i texas er deili. 20 grade... hehe
  13. Jarnis

    Mydlands Granada

    alle radiatorer ligger under det stemmer men Intercooler har han ikke hatt på en stund ,har bare kjøt med vann kjøling men da jeg var borte hos hann sist, 14dager eller noe, så hadde han laget ein giganstisk Intercooler som står i fronten. det er faktisk to store som han har satt sammen. han hadde forresten demontert hele motoren. skiftet noen ventil føringer og han har bestilt ny veiv og stempler og litt forsjellig annet stasj.
×
×
  • Create New...