Jump to content

morti92

Gjest
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Langhus
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

morti92's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Naboer og kjærringer finnes ikke der jeg har bilen, så det går nok greit; ) Men sur er Hu når jeg kommer hjem, men sikkert ikke så sur som hun hadde vært hvis jeg hadde kjørt opp og ned i nabolaget;)
  2. Ok:) da får jeg prøve det da:) Takk for all hjelp så langt. Prøver i morgen, så får vi se da:D Men hva er det som gjør at jeg ikke kan stå stille å ruse med den? Sånn for egen lærdom bare;)
  3. Står i ro ja. Bilen må jo ikke rulle for at jeg skal ha ladetrykk. Ruser opp når jeg står i ro. Og null ladetrykk. Synes det bare er så rart. Har 2 cosworther og den andre er slangen dratt rett fra innsuget og inn på wastegate. Den fungerer som bare det. Testet med Vacuum klokke og fungerer ikke på Vacuum men på trykk. 1 bar trykk og wastegateen åpner som den skal. Så ikke noe galt med den. Prøver jeg med en wastegate fra vw t4 så fungerer det, men den fungerer på Vacuum og ikke trykk, da vil jo staget gå feil vei. Tenker at det må være noe galt et eller annet sted. Og den amal ventilen var vel det første jeg tenkte på. Bilen står ikke her nå. Men hva trenger du evt. Bilde av:)
  4. Ingen trykk til å åpne wastegate. Og ikke noe trykk ut fra kompressor huset. Litt reaksjon på turboslangen, men det er ikke mye. Hvis jeg har slangen fra innsuget og til wastegate så blir jo det feil. Suger bare Vacuum og da fungerer ikke wastegate. .
  5. Denne er koblet opp slik som på bildet. Da med slangen som skal til Luftfilter ut i friluft. Leste at dette ikke gjorde noe. Men fortsatt ikke noe trykk til wastegate.
  6. Tar opp denne tråden igjen:) Nå er alle sensorer skiftet, så nå starter bilen og går fint. Dog litt høy tomgang enda. Men.... er montert rs500 intercooler uten original filterboks. Skulle koble opp amalventilen og husker selvfølgelig ikke hvordan den skal kobles opp. Kobler den opp slik jeg har lest rundt på nett. Når dette er gjort så er det null reaksjon på wastegate. Den skal jo jobbe med trykk og ikke Vacuum så kan ikke dra slange fra innsuget heller. Fungerer heller ikke å hente fra turbinhuset. Noen forslag?
  7. Perfekt. Er jo en smal sak å koble dette etterpå Takk skal du ha:)
  8. Hei. Driver å setter inn en 2.0 is motor i en escort mk2. Men når jeg skal demontere ledningsnettet fra donorbilen så går det mange ledninger mot speedometeret. Er dette noe jeg trenger?
×
×
  • Create New...