Jump to content

Przemek

Gjest
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Przemek

  1. En bekjent av meg har nettopp bestillt ny turbo til sin, (1,8L) Iflg leverandøren så kunne vi ikke flytte over aktuatoren fra den gamle uten å justere den i etterkant. Da ville turboen ryke tvert og dette var en orginal Garret som er overhalt.
  2. Hvordan er det med aktuatoren på 1,6 dieselen er den vakumstyrt eller elektronisk? Vet at på 1,8 så er den elektronisk styrt og MÅ justeres etter montering på turbo ellers skyter turbotrykket i været med påfølgende havari.
  3. Przemek

    Speedometer

    Km ligger lagret i hjerrnen ikke i selve speedo, det "nye" skal vise det bilen har kjørt
  4. PM sendt til dere begge.
  5. "Da blir delene ille dyre hvis jeg skal leie gravemaskin mener turbo var T3 i god stand av en cosworth grenrør er sjøllaget og eksos er omsveist fra en escort cosworth. Ic av ukjent merke men er kun brukt 4 mnd og halve størelsen av en RS500 cooler.
  6. Noen som er intressert i turbokitt til dohc, komplett med grenrør, cosworth turbo stor intercooler downpipe 3" eksos frem til bakpotte. Hva byr dere for det? Mottar også bud på delene separat også, men selges helst komplett. Delene er begravet i boden et sted så har ikke bilder desverre.
  7. Drivaksel er forøvrig blitt byttet nå.
  8. Przemek

    kjøleproblemer!

    Dra på ford og be de fikse det så slipper du å lure. eller kjør noen dager med lokket til eksp. Tanken skrudd løst på så trykk og luft kommer ut men kjølevesken ikke renner ut. Når luften er borte strammer du det til.
  9. Annonsert nå. Hvis noen er intressert? http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=46653759&ref=ads&myad=46653759 Drev91 på forumet her som solgte denne for noen mnd siden, nå jeg lufter interessen igjen. Bilen ble tatt i innbytte så har ikke eid den så lenge med tanke på om det et noe "galt" med den men ikke hatt noe problemer med den i tiden jeg har hatt den. Stort sett samme bilen med unntak av * "ryddet litt opp i bilen" , cosworth styling, byttet drivaksel, tettet lekkasje i bagasjerom. Prisen er nok høy for de fleste her men bud skader jo ikke. Selges eventuelt for 25 000,- tilbakeført slik den var når drev91 solgte den.
  10. Annonsert nå. Hvis noen er intressert? http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=46653759&ref=ads&myad=46653759 Drev91 på forumet her som solgte denne for noen mnd siden, nå jeg lufter interessen igjen. Bilen ble tatt i innbytte så har ikke eid den så lenge med tanke på om det et noe "galt" med den men ikke hatt noe problemer med den i tiden jeg har hatt den. Stort sett samme bilen med unntak av * "ryddet litt opp i bilen" , cosworth styling, byttet drivaksel, tettet lekkasje i bagasjerom. Prisen er nok høy for de fleste her så trenger ikke kommentarer på det, men bud skader jo ikke. Selges eventuelt for 25 000,- tilbakeført slik den var når drev91 solgte den.
  11. Przemek

    Motor blir varm.

    Blir det noe kjøleveske borte da?
  12. Kan sende bilder på Mail til de som er intressert i å kjøpe.
  13. Ja 4x4 står i Østfold. 30 er prisen for den som "vanlig" Udiskuterbar på nåværende tidspunkt. 38 000 med cosworth styling og fremstoler.
  14. Trenger drivaksel bak til overnevnte. Er skrudd Aksel jeg må ha. Dog bilen har trommelbrems bak. Holder til i østfold
  15. Er fortsatt samme kontakten på selve elementet til ny type kabel 2 "pinner" som stikker ut så er bare å kjøpe ny kabel og klikke den på elementet. Finner defa pakke met begge du trenger i. 1,5 m fra element ut til front og ,1,5 m fra stikk i front til vanlig stikk. 500,- på torshov. Var hvertfall det på min Min varmer fra 90 tallet slm hadde gammel STOR kontakt.
  16. Przemek

    Kupevifte

    Noen som vet om og hvor det går ann å bestille ny kupevifte til sierra?
  17. Så bra! Får håpe det var årsaken og at det var sensoren.
  18. Går det ikke å hente olje temp og trykk fra sandwitchplate på oljefilter? På 2wd vertfall?
  19. På en annen bil jeg var borti var det ikke isoleringen men fortsatt veivakselsensoren som var syndebukken feilen kom og gikk i begynnelsen men ettersom sensoren ble værre skjedde det oftere og oftere. Da slukket bilen når den var blitt varm og hver gang man kom under / rundt 2000 omdreininger i rundkjøringer av alle ting. Passet man på å ruse bilen slokket den ikke, men det gjorte giringen litt vanskelig ettersom sensoren ikke var "ødelagt nok" og feilen kom og gikk logget heller ikke hjernen noe feilkode.
×
×
  • Create New...