Jump to content

cartman9090

Gjest
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

About cartman9090

  • Birthday 06/14/1971

Medlemsinfo

  • Bosted
    tromsø
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Recent Profile Visitors

2523 profile views

cartman9090's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Reservenøkkelen har elendig rekkevidde, må nesten opp til glasset for å åpne. Display sa "dårlig batteri". Byttet batteriet, men like dårlig rekkevidde. Reservenøkkelen er svært lite brukt. Tenker at den ikke trenger ny programmering siden den tross alt klarer åpne dørene hvis man er nært nok, eller?
  2. Ja og det kan være lurt å sjekke pris hos Ford, de matchet øvrige verksteder her i byen 😊
  3. Blei nye skiver og klosser hos Ford - kr 5400 alt inkludert. Ikke dårlig. Kjennes ut som nytt ✌️
  4. Trekket på rygg førerstol ( grå delskinn) har fått litt slitasje - noen tips hvor finne et nytt /brukt som ikke koster like mye som en bruktbil?
  5. Er disse glideboltene som skal smøres? Er nok et tynt lag rust, blei endel gugge med 556 på..
  6. Knalltips, takk ✌️✌️✌️
  7. Husker ikke om caliper på focus én har en eller to stempel mot klossene? Hvis det er ett stempel skulle vel klossen ikke kunne få mer trykk på en side og bli skjevslitt 🤔?
  8. Har en 1.0 3cyl😎 den fungerer utmerket, og denne lille vibrasjonen er det eneste jeg har å klage på med bilen. Er vel skjelden over 120km/t Utfører "vanlige" verksteder dreiing av skiver? Trur dere jeg evt bør bytte de klossene jeg satte på ifjor, som nå har stått på ca 12000km? @grcossie er silicongrease fra biltema ok?
  9. Fra litt over 200kr pr skive til over 20.000 der 😮 men som du sier har også blitt positivt overrasket over originale delepriser. Forstår litt bedre nå hva som kan være feil. Kan det være verdt å forsøke å smøre opp calipere først samt se til at klossene beveger seg fritt før bytte av deler - eller har det ikke relevans til vibrasjonen som nå er tilstede? Takk for tips!
  10. Premium skiver koster mye ser jeg, de dyreste like mye som en kurant bruktbil 😬 hvilke er å anse som greie nok trur du?
  11. Symptomet er mest merkbart ved lett /moderat oppbremsing. Rattet rister ikke men fremre del av bilen vibrerer -, føles også som om selve bremsekraften *varierer* litt støtvis under oppbremsing. Ingen vibrasjon i bilen bortsett fra under oppbremsing. Fremtrer ikke merkbart i hastighet under 50 eller i høy hastighet, men kan merke at noe er ikke balanse når man bremser uansett. Samme om jeg har på sommer eller vinterdekk. Alle 8 hjul er piggfrie, noen år gamle. Bytta ifjor klosser fremme ( på noen og 80.000km ) men ikke skivene. Km er nå 95000. Alle klossene jeg byttet hadde tydelig *skjevslitt* belegg med synlig utslitt belegg på en side av klossen ( er det normalt?) og det begynte å høres lyd fra friksjon kloss / bremseskive, som forsvant etter nye klosser kom på Skivene hadde slitekant på kanskje 2mm hver side. Er det ok? Har noen eksperter er råd her? Tenker med gru tilbake til da min Ford Taunus 82 sleit med det samme 😬
  12. Kan ikke se hvordan feste LED pæra. Den sitter på plass men er ikke festet. Gummilokket vil ikke holde den fast, men det er god plass til pæra til tross for at bakdelen er stor med kjøling og elektronikk. Den originale kontakten som skal i halogenpæra fester også pæra via et spor med et *klikk*. Dette festet skal nå i kontakten på ledningen til LED pæra, slik at LED pæra ikke får noen hjelp til å holdes fast. Er det noen løsning på dette?? (Lyset synes å være som natt og dag ift Halogenpæra som er av typen *Nightbreaker*)
  13. Er ute etter den sorte grillen ( uten blank ramme rundt ) til min 2016 Focus. Den koster godt over 3 lapper på Ford, er heller ikke sikker om den vil passe? Er det noen tips til ettermarkedet her?
  14. Hva søker jeg etter på ebay
  15. Hva søker jeg etter på ebay?
×
×
  • Create New...