Jump to content

xr4ti

Klubbmedlem
 • Content Count

  4781
 • Joined

 • Last visited

About xr4ti

 • Rank
  Ford RS

Medlemsinfo

 • Bosted
  Sandefjord
 • Medlemskort
  Kun digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Sandefjord

Recent Profile Visitors

13292 profile views
 1. Send med svarbrevet du fikk fra SVV i 2016 og forklar greia.
 2. Markedet for originale Cosworthbiler har endret seg drastisk de siste 10 årene. Hvem var det som rebygde en cosy til originalbil for 10-15 år siden? Ikke mange. Da var fortsatt Cosworth en rå gatebil og det var gatebilene som med oppgraderinger som gjaldt, og hadde høyest salgspris.
 3. Stemmer det men etter vegvesenet endret fra regioner til divisjoner så er kontaktpersonene fjernet fra Vegvesen.no og det er nå en egen epostadresse for slike henvendelser delt inn i geografiske områder. Sjekk denne siden for adresser: https://www.vegvesen.no/kjoretoy/Eie+og+vedlikeholde/ombygging/amatorbygg/kontaktinformasjon-amatørbygg
 4. Se den ja, nydelig bil. Og et nytt høydemål med tanke på pris? Har det vært noen sedaner i den prisklassen som ikke har vært ombygd?
 5. Ja, har sett det. Samme chassisnummer på de: Lilla farge: Blå farge: 1.gangs reg er også forskjellig år og det samma med reg.nummer men trenge rikke å være noe mugg for det. Kan være så enkelt som stjålne skilt men greit å vite for eventuell ny eier.
 6. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=184002464 Mulig jeg ikke har skjønt greia men 40 lapper for denne bilen 🤔 Greit det er høye priser på Esc mk1 men dette er latterlig. Her har man lurt seg selv til å tro at man skal tjene "sykt" med penger.
 7. Har skrevet det før og kommer sikkert til å skrive det igjen, rally og rallycross kommer aldri til å bli som det var før. Måtte jeg ta feil🤞
 8. Nostalgi 😉 Taunus med disse på i 80-tallet og du hadde hatt bilen full av damer, alltid 😋
 9. En bil jeg ikke har lagt merke til før men ble sittende å lese litt om den i går etter å ha sett på den du linka til og fikk jo sansen for den også. Med en bedre(billigere) dollarkurs, gunstig shipping og med nye avgiftsregler så kan man få en hverdagsbil til fornuftig pris som man ta på racingbanen og kjøre rundetider og drag med. Alt i ett-bil 👍
 10. 400 hjulhester på denne om det er den samme som jeg leste om. Kjører i hvert fall veldig jamne tider og veldig raske starter. Fin bil.
 11. Så bra 👍 Har jo bruk for den nå om dagene.
 12. Er nok godt å varmt for de gutta bak den fasadeduken 😰 Vært ute å lufta "Stangen" nå da 👍
 13. Har du ikke sett i linken jeg la ut? Det står hvilken kontakt den riktige lilla ledningen er i (det er to kontakter med lilla ledning). the purple radiator control wire ends up in the first connector (shortest wiring loom) and (if my memory serves me correct) it's pin in 3rd line and row 6. As the actual pin is not exact here, you need to look inside the connector to see in which pin the purple wire ends up. You don't need to break the connector to see in. Anyway, the most helpful info here is the fact it's the first connector. There's another purple wire - according to my eyes - in the second connector which is wrong. I found out this via trial and error so you don't need to Står også mye mer i den posten som jeg mener er nyttig.
 14. https://talkford.com/community/topic/197899-p0691-air-conditioning-not-working-radiator-blower-dead/?p=1890873 Kan dette være til hjelp?
 15. Spør SVV om det er mulig å få skrevet inn dimensjonen 17" som alternative hjuldimensjon i vognkortet basert på dokumentasjonen du har? Eller å få tak i Softspoke 17".
×
×
 • Create New...