Jump to content

saabaero

Gjest
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    hordaland, fjell
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

saabaero's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Hallo godt golk. Har en 05 modell transit connect som har fått vondt i stramme hjulet til dynamoreimen. Det skriker etter rettferdighet. Så spørsmålet mitt er om det er plasser på nett hvor dette kan bestilles billigere enn i norge? Her koster det ca 3200 kr. For må vist ha hele strammer og alt... Håper på positivt svar..
  2. Gjorde det mye enklere eg. Solgte hele bilen med feil på både motor og defekt dieselvarmer. Enklere kan det ikke gjøres
  3. Eg har eksternt tidsur på min bil.. Er ikke så avansert at det er kjørekomputer vettu
  4. Har en 2008 mod connect med prohramerbar dieselvarmer. Problemet er bare at den ikke starter når den er forhåndsprogramert. Men virker når eg selv starter den.. Kan sies at motorlyset lyser pga den forbanna EGR dritten ikke virker som den skal. Men har det noe og si? Noen som har en forklaring på mitt dårlig opplyste problem?
  5. Noen som vet en flott plass og gå igjennom torpedoveggen med ledninger? Tenkte koble bryter på min varmer også
  6. Noen ide hvor denne ligger plassert?
  7. Lurer på om en lyktebøyle fra en transit passer på en transit connect?
  8. Kjølevannet sirkulerer og termostat åpner. Temp måleren inne i bilen viser normal temperatur. Men kjøleviften starter ikke og motoren begynner og koke. Har sjekket sikringen til kjøleviften og den er ok. Noen som har tips eller noen forslag til hvor feil kan være?
  9. Motoren koker og kjøleviften starter ikke..
  10. Som overskriften sier. Hvordan luftes kjølesystemet på 2006 modell connect diesel? Er det bare til og la motor gå på tomgang og lokket på ekspansjonstanken være på? Sånn at det får lufte seg selv?
  11. Har nettopp vært og hentet meg en 2006 modell connect 1.8 tddi med rast motor. Har blitt kjørt 30-40 km uten kjøleveske. Hun eg kjøpte den av fikk pris på 60000 kr for motorbytte. Noen her inne som har skiftet motor i en slik bil? Skal den opp eller slippes hele traversen med motor ned? Har tilgang til løftebukk og masse handy verktøy.. Finnes det noe pc basert reperasjonsmanual??
×
×
  • Create New...