Jump to content

DetusX

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Flekkefjord
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

788 profile views
  • ola

DetusX's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Fikk ny time på Onsdag i neste uke Makanikeren fikk alt av info rund dette problemet.. Er vist også en svakhet med den nye sensoren hva vist ikke unormalt at dem måtte bytte ut ein helt ny sensor.. Så fer kryssa fingrene og håper det løser seg
  2. Hva nede i dag og spørte dem, dem hadde gjort det som Grcossie spurte om. En av mekanikeren skulle ringe og spørre en som kunne mer om dette problemet. Venter i spenning på å høre om dem finner ut noe..
  3. Prod.dato: 25.11.2009 Trinn IV + CDPF -utslippsnivå 2.0L Duratorq-TDCi (136PS) - DW10
  4. har en kuga 2010 mod som jeg måtte skifte partikkelfilter sensor og slanger.. Har lagt merke til at jeg ikke er alene om dette siden det er mage tråder om denne saken.. Mitt lokale værksted skiftet partikkelfilter sensor og slanger. men etter dette skulle være i orden dukker det opp feilkode type P2002 Partikkelfilter Differansetrykk for lavt.. Dem har prøvt å regenerer for å prøve å få bilen til å forstå at filteret er byttet.. Hva en mekaniker som hadde hørt at dette kunne hjelpe men uten hell. Kjører 1 dag så lyser motorlampa igjen og samme feil Differansetrykk for lavt Sensor sitter under bilen etter den service mldinga fra ford i 2011 tru eg den kom ut? Hele værkstedet står å klør seg i hodet og har null ide hva som kan gjører.. Jeg som kunde begynner bli lei av dette problemet + kostnadene jeg må ut med.. og bilen enda ikke er frisk.. Noen som har noen ider? Må programmvare oppdateres eller no tenker høyt Inspill om hva som kan gjøres? Kan bare et Ford-værksted fikse denne feilen? PS. Dere som har samme problem og må bytte partikkelfilter sjekk at det nye filteret er nytt og ikke et gammelt filter som noen i tyskland har pusset opp skylt.. Fikk tilsendt et gammelt filter i 1 omgang for pris av nytt som gikk i en helvettes fart tilbake.. FY ford!!
×
×
  • Create New...