Jump to content

findus

Gjest
  • Posts

    8
  • Joined

Medlemsinfo

  • Bosted
    Stavanger
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

findus's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. findus

    Partikkelfilter

    SItter i dette øyeblikk på et Ford verksted i München og venter på at de skal rense filteret for 200 euro. Regner med at vi får problemet tilbake senere men har ikke noe valg. Kanskje vi skal høre om å få koble ut ventilen neste gang. Da må vi få en pris... (Kan ikke skylde på mye småkjøring etter denne turen) Hilsen Finn også med Kuga -2010...
  2. findus

    Kjørelys Kuga 2010

    Lysmodulen kan ikke programmeres iflg. Kverneland. Gjennom mange runder med flere på verkstedet har jeg nå fått endelig beskjed om at bilen ble laget sånn og da må den være sånn. Har nå hatt så utrolig mye annet tull med bilen at jeg er glad så lenge bilen starter og ikke har feilmelding i displayet så jeg vrir om bryteren når jeg husker det og er fornøyd med det. Om kvaliteten på min bil er så som så, så er den i hvertfall praktisk, tøff og meget god å kjøre. Så jeg koser meg så lenge "alt" virker.
  3. På min 2010 modell trykker jeg inn den lille låse-"hendelen" rett over døråpneren på innsiden av døren.
  4. Jeg ser at det går an å stille styringen på Standard, Sport og Comfort på min Kuga 2010. Hva er det denne innstillingen faktisk gjør og når skal jeg skifte mellom disse? Jeg aner en marginal forskjell men klarer ikke å sette fingeren på hva denne forskjellen faktisk gjør.
  5. findus

    Kjørelys Kuga 2010

    Jeg får nok gi meg på dette og vri på bryteren for å få lys i baklysene. Ford-forhandleren i Kvinesdal sier det samme som forhandleren i Stavanger. Så selv om jeg synes det høres ulogisk ut får jeg godta dette...
  6. findus

    Kjørelys Kuga 2010

    Fint, Takk for svar. Det styrker mine mistanker om at det er noe som er galt med min bil. Og du har ikke xenon eller automatisk lysdimming? Kun vanlig kjørelys når du starter motoren. Gjelder dette flere?
  7. findus

    Kjørelys Kuga 2010

    Nei, bilen skal være kjøpt og kjørt hos stor forhandler i Stavanger. Da jeg tok dette opp med verkstedet var svaret såpass unnvikende at jeg ble enda mer usikker. Jeg sendte problemstillingen så til Ford Norge som videresendte dette til forhandler igjen som ga meg samme unnvikende svar. "Bilene ble levert sånn" var svaret. Dette gjaldt alle kugaene... I årene før de nye baklys-reglene måtte man altså vri om bryteren også på dagtid. Dette medførte at skjerm for ryggekamera ble veldig mørk, navigasjonen viste natt himmel osv. Er det bare jeg som har denne utfordringen, eller er det bare jeg som synes det er tungvindt å vri på bryteren selv på dagtid?
  8. Jeg har kjøpt brukt Ford Kuga (2010) og lurer på hvorfor bilen har automatisk kjørelys foran men ikke bak. Skal jeg få på baklysene må jeg vri bryteren over på "natt" - men da blir alle instrument-lysene også dimmet ned og navigasjonen får nattvisning. Jeg er klar over at det ikke lenger er påbudt med kjørelys bak men den regelen er jo nyere enn bilen. Har alle 2010 modeller mørke baklys på dagtid? Jeg har ikke xenon og bilen skal iflg. verksted ikke ha automatikk.
×
×
  • Create New...