Jump to content

andreashvalen

Gjest
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Rjukan
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

andreashvalen's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Har fått bestilt lykt og blink. stripsa sammen fangern så godt som mulig, men skulle gjerne hatt en ny, som om du har en nop, de var vist ute av sortiment de lyktene, så jeg kjøper gjerne de du har!
  2. jeg er interessert i frontfanger og spoiler, du har vel ikke tilfeldigvis lykter også ?
  3. da traff vi jammen meg et autovern... knakk opp fangeren og knuste lykt og blinklys... gøy med snø-føre og ferskt sertifikat.
  4. hmm, det hørtes jo ikke såå ille ut det da. Faren til en kompis var fordmekaniker og har ganske god erfaring med de motorne, han vil sikkert gjerne være med og skru litt legg gjerne ut bilder !
  5. er det vanskelig og bytte de oljettetningene ? aldri vært borti det før
  6. hadde vist blitt helt på noe feil olje så de røyk, hvis du finner det hengerfestet og det funker så er jeg intresert om du ikke vil ha det lengre altså
  7. jeg spør fælt nå men, jeg har også gående ventilpakninger sa forje eier. Er dette noe som er vanskelig å bytte ? Får jeg kanskje tak i det på den samme siden ? Valve bushings ?
  8. vet du hvor man får kjøpt det hen ?
  9. Hor kan jeg få kjøpt element til dem ? greit og ha litt varme i setet nå om vintern Hvor kan jeg få tak i henger-feste ? Mulig det er jeg som er litt dum, men hvor kunne jeg få kjøpt forgasser?
  10. Hei, jeg kjøpte meg en 86 modell for noen måneder siden for kun 5k. Den ser ut til og være i god stand, eid av et gammelt ektepar hele livet. Noen som har noen forslag til ting jeg kan gjøre for og få litt mer ut av den ? Utenom motorbytte Finnes det noen mulighet for og ha på hengerfeste på disse bilene ? Varmesetene fungerer ikke, kan virke som at bryteren er gåen, tror dere at det er bryteren eller selve elementet?
×
×
  • Create New...