Jump to content

KimS

Gjest
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oslo
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

KimS's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Vi er ganske lange i beina ja. Vi er ca 185 og 194 høye. Men, disse OMP festene brukte du i en Sierra Cosworth 86 modell? Pga høyde forskjell så ønsker vi jo da å ha en slider for å justere litt.
  2. Ja. Dette skal være en løpsbil og sveising høres jo ut som litt mer arbeid mtp godkjenning. Det må vel være noen er på forumet som har en vingebil som de har satt inn racingstoler i?
  3. Takker! Ja, disse ser jo mer riktige ut, men de må bestilles og vi vil gjerne være helt sikre før vi gjør det. Har tatt noen bilder av festene her: https://www.dropbox.com/l/TuIglk4CxjoEz2217Qkvhr
  4. Hei! Takker! Det er noe spesielt ved de festene foran ja. Understellet vi prøver med ser slik ut: http://www.rallyshop.it/index.php?main_page=product_info&products_id=3458&language=en Orginalfestene foran er mye høyere enn festene bak og denne ramma er helt flat så da må vi bygge opp i bakkant dersom vi skal bruke ramma. Jeg skal få tatt noen bilder.
  5. Hei! Vi har en Sierra Cosworth 86 modell (vingebil), ikke 4x4 og gjør den klar til å kjøre løp med. Har fått satt inn veltebur fra SafetyDevices og kjøpt Sparco Evo II stoler, stolfester og en slider til førersiden, men vi sliter litt med å få installert stolene. Vi finner ikke noe stolunderstell som passer, Gundersen har bare understell til 4x4 versjonen av Sierra Cosworth. Denne passer ikke stolfestene i vår bil. Er det noen som vet hvordan man skal feste dette? Vi kan ikke bare skru fast stolfestene på eksisterende fester da dette heller ikke passer. Blir vi nødt til å mekke noe på egenhånd eller finnes det en enklere løsning? Vi har også kjøpt en slider som er tenkt til førersiden for å justere stolen mhp hvem som skal kjøre. Alle tips mottas med takk!
×
×
  • Create New...