Jump to content

minicossie

Klubbmedlem
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

About minicossie

 • Birthday 06/22/2002

Medlemsinfo

 • Bosted
  Gjøvik
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Gjøvik

Recent Profile Visitors

2790 profile views

minicossie's Achievements

Ford

Ford (5/6)

 1. Sedan Cosworth ønskes kjøpt. Original eller ombygd er det samme. Helst en komplett bil, men uten motor har ingen ting å si. Betaler etter tilstand. 916 37 872
 2. Ingen som har eller vet om en skjerm? Sliter å få tak i noen som vil selge. Skulle helst hatt en så fort som mulig så jeg får lakkert bilen snart😄
 3. 50 000 må da ha vært en god pris på den her? Ser ikke ut som skadene var alt for omfattende. Får håpe den her blir bygd opp igjen nå. Prisene på MK1 Focus RS har jo gått betydelig opp de siste åra.
 4. Anbefaler også Owatrol Polytrol til plast. Jeg er veldig fornøyd med den, og varer veldig lenge. https://www.obsbygg.no/maling-tapet-og-tilbehor/olje-lakk-og-spray/2373699?gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQiA0eOPBhCGARIsAFIwTs5ULW8zEnifnHwn-d2xX4Ljj63dbHVTzv_dN_lz2_jcWXNYMAhgga0aAhXREALw_wcB
 5. Jeg er interessert hvis det fortsatt er tilgjengelig😄
 6. Nå er bilen solgt videre, og kommer til å få den skikkelige restaureringa som den har trengt de siste åra. Ser ut som den blir helt original igjen også. Kommer til å bli spesielt å se den igjen som mallard green når den har vært lilla i over 20 år. Utrolig artig bil som har blitt i all slags vær og på enormt mange turer. Ikke vært borti noe som har fått så mye blikk som den her. Lilla fargen spiller nok en stor rolle der 😆 Noen bilder fra siste turen, og på tralla til nye eiera.
 7. Innlandsford skal ha treff på Hunderfossen i år også. https://www.facebook.com/events/464582905199083/?ref=newsfeed Anbefaler alle som har mulighet til å ta turen. Ble overrasket i fjor, kan ikke huske å ha sett så mye Cosworth samlet på mange år. Enormt mye anna Ford der også. Var også muligheter til delesalg der, og helt sikkert mange her inne som har mye de skulle blitt kvitt😄 Et samarbeid med FMC der hadde vært helt konge.
 8. Helt åpenbart at det her ikke er et motorrom som har blitt lakkert opp igjen, og ihvertfall ikke de siste 10 åra.
 9. Bilde av bilen fra 1999, men da med slake vinkler på bakplata. I 2009 var det bilder av den sølv i en prosjekttråd her inne (fortsatt med slake vinkler), og i 2011 var den flint grå og til salgs. Stod ingenting om at den var nylakkert. Stusser også over at motorrom er originalfargen til en flint grå bil, men uten klarlakk som det ble levert originalt fra fabrikk. Har bedt ny eier om å ta en veldig grundig sjekk, for her er det ikke mye som stemmer.
 10. Ser ut som det vil bli reprodusert gamle TSW hjul hvis interessen er der. Jeg er ihvertfall først i køa for et sett med Hockenheim R[emoji28] Helt sikkert flere inne her som også hadde vært interessert i et sett.
 11. Det kan godt være gjort, men tviler på at noen tok seg bryet til det på den tiden den her ble bygd om til Cosworth. Kan jo være så enkelt som at den har vært skadet bak, og bakplaten har blitt byttet ut med nyere typen.
 12. Bilen virket bra rundt chassisnummeret, og det er heller ingen merknader i vognkortet om skjøting av karosseriet. Ser ut som det blir et uløst mysterium for oss[emoji1787] Ny eier er veldig fornøyd med bilen så langt, og den blir å se på treff til sommeren.
 13. Ingen kommentar[emoji51] Sitter OHC motor der igjen nå ihvertfall, skal på EU.
 14. Nesten helt nytt Koni understell til 4x4 Cosworth selges eller byttes i coilovere. Har gått ca 300 mil med det på. Er justerbar hardhet på dempere. 6000/bud Ligger på Gjøvik/Kolbu 916 37 872
×
×
 • Create New...