Jump to content

Kjenil

Gjest
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Nordland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Recent Profile Visitors

1115 profile views

Kjenil's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Takk, har et par taster her som ikke er enig med meg.
  2. Hei. Har bestilt en ST, med diesel og powershift, den bygges i løpet av mars. Noen som har erfaringer med ST-ene?
  3. Har en 11 mod med den store stereoen med nav og ryggekamera. Bruker ikke nav ofte, men oppdaget at den ikke viste rett posisjon. Og når jeg la inn en adr så viste det seg at jo nærmere jeg kom adr jo lenger bort kom jeg i kart og tid. Noen som har vært borti dette?
  4. Jeg har en 2011 mod som jeg har bestilt montering av fjernkontroll til ifb service. De ringte tilbake fra verksted og sa at der dessverre ikke er inngang på varmeren for å montere mottaker for fjernkontroll. Husker ikke men det var snakk om alle mod mellom 09 og 13. Noen som vet noe om dette, og mulige løsninger for å montere fjernkontroll?
  5. Kjenil

    Front grill.

    Ja fronten på min bil er lik det bildet fra finn.no. Men den er ikke lik Ms desingn sin. Jeg kunne tenkt meg den fra Ms, men finner ikke den øvre. Og jeg kan se for meg at den vil være tøffere uten krom-lister slik originalen er. Ser også at det kan bli krøll med parksensorene, for de ser jeg ikke på Ms. Men trenger bare den øvre lik Ms. Noen som kan svare på om denne fra Focus 2,0 TDCI 2010 kan passe? Kuga er jo bygd på Focus-platformen. Syns den var tøff.
  6. Kjenil

    Front grill.

    Takk for svar, men jeg ble ikke mye klokere av det. Fant ikke det jeg ser etter.
  7. Kjenil

    Front grill.

    Hei. Jeg er ny her. Lurer på om noen vet om der finnes en en litt tøffere mer sporty frontgrill til Kuga. Jeg har en 11mod med Ford individuell styling, enyone?
×
×
  • Create New...