Jump to content

FroD

Gjest
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FroD

  1. TAkk for tips Her var det mye knask - Australierne vet hvordan de skal rigge bilene sine. Har sendt foresp. på takrails til BG NOR,
  2. Ryggelyset står på samtidig med bryteren, selv om tenningen er av. Det er en fare for at bryteren blir stående på uten at det er meningen. Bryteren skal byttes til en trykkbryter, da løser det seg :-) Ellers funker dette bra.
  3. Hei Jeg har en Ranger (sort) Limited dobbelcab 2,2 Crome veltebøyle og med presenning over planet. Har behov for å ta med meg stige noen ganger og håper noen har erfaringer med: takbøyler på dobbelcabtaket, ELLER ettermontering av rails og tilhørende bøyler ELLER en løsning hvor veltebøylen er brukt - denne er litt lavere enn taket.
  4. Jeg har en Ranger Limited Dobbelcab 2015 2,2 som arbeidsbil. Og etter å ha spurt forhandleren om løsning fikk jeg en Tiny adapter montert av mekanikeren som en prøve. Funket ikke bra så de endret plasseringen av antennen, det funket heller ikke, detter ut veldig ofte på helt sentrale områder i Stavanger/sandnesområdet. Noen ganger det var den ute i 5-10min. Jordingen ble sjekket begge gangene. Da fikk jeg levert den tilbake. Har noen tips til adapter eller andre løsninger? Og gjernen spesielle ting å ta hensyn til.
  5. Da er ledningen målt ut. Funksjonen er testet med ein ledningsbit at det virket. Var i bottikken å handlet bryter i dag som skal felles inn i midtkonsoll eller på venstre side av rattet. grcossie - takk for detaljert info.
  6. Etter er del knoting fikk jeg demontert taklampa og deksler rund speilet. Fant til slutt kabelen og pluggen men den brune ledningen bak speilet. Det var rimelig trangt og kortekabler opp under taket så etter litt sondering og leting rundt sikringsboksen fant jeg ut hvilken av ledningspluggene som er tilkoblet alle de som går til taket. (Trakk ut pluggen og da ble det mørkt i taket og bildet forsvant i speilet) Fikk snurra av litt plast/tape fra selve pluggen og 10 cm oppover og der fant jeg det jeg tror er den ensfargede brune ledningen. grcrossie-tror du at jeg er på sporet? Her nede er det lettere å finne + samt å sette opp en pulsbryter ved siden av dieselvarmerknappen. Skal få lagt ut bilde av pluggen når jeg kommer meg på en PC
  7. Har åpnet deksler rundt girspaken men fant bare to ledninger der som jeg prøvde å koble fra men kameraet viste bilde selv om de var ute. Vet du hvor plussen kommer fra, eller om hvor dette signalet mottas i kameramodulen?
  8. Hei LM-Cossy Takker for tipset, har sett på et par videoer og jeg skal begynne bak med å lete etter en eventuell trådløs sender for ryggekameraet. Såg noen eksempler på dette og senderen hadde og start/styresignal for tilkobling til ryggelyset. Det er lettest å vippe av noen deksel bak på bilen enn å begynne å demontere interiøret rundt taket/speilet og plastgreiene rundt girspaken. Det lukter skraper i plasten lang vei med slikt arbeid - Mottoet blir altså å begynne med det letteste først:-) Kommer med bilder og forklaring hvis jeg finner utav det.
  9. Jeg har vurdert slangemontert motorvarmer til min bil (outlander). Hvordan er kvaliteten på en biltema varmer av denne typen, de er veldig billige. Er det noe å montere?
  10. Jeg har en Ford Ranger 2015 automat som arbeidsbil, denne er utstyrt med ryggekamera som har visning i bakspeilet. Vet noen hvor kameraet får start signalet ifra? (Det virker som det slår seg av etter noen sekunder hver gang jeg setter den i gir, eller ut av revers) Mulig dette er likt på flere Fordmodeller. Jeg ønsker å bruke kameraet ved flere anledninger enn bare når jeg har bilen i revers. Vil montere en trykkbryter i midtkonsollet slik at kameraet aktiveres når denne holdes inne. Vil ikke ha kameraet på hele tiden men kunne aktivere det når jeg manuvrerer henger på trange plasser, sjekke last etc. Er det ryggelysbryter ved girspaken på slike nye biler eller er det mer elektronisk sammenkoblet enn dette?
×
×
  • Create New...