Jump to content

LasseTheDude

Gjest
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

LasseTheDude's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Hvor mye bredere er denne enn standar køln?
  2. http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=17650510 Hva synes dere jeg bør gi som bud folkens?
  3. Da starter jeg på 500 siden jeg ikke aner hva de er verdt!
  4. Jeg seger et H8 kit til deg. Send meg en pm da?
  5. Kjøpte mine lykter? Det er hella bixenon lykter. UTROLIG bra lys!
  6. Denne boksen er omtrent helt ny. Kjøpte den for ca 2 måneder siden og har brukt den litt på den gamle bilen til fattern. Fungerer utrolig bra! Bilen blir veldig veldig sprek etter dette og får faktisk lavere forbruk. Den koster 6900 ny, og jeg tenker meg ca 3500 for den nå! Sjekk her Boksen forbinner seg i Drammen. 91888324 Send meg mail på lande2@broadpark.no hvis du er interessert. Prisen er diskuterbar.
  7. Lysbildet blir sykt bra! Samme som før, men med mye mere styrke.
  8. Hehe. Bilen er ikke senka enda, men skal snart ha på 35 mm eibach prokit. Med fjører og dempere! Mattene er sjef. Har belteputer som er røde og svarte nå også. Xenon i tåkelysa er tøft, hehe. Og dekka jeg har på er 215/35-18". Sitter noe syyyykt og de blir ikke så fort slitt som jeg trodde. Lurer på hvordan det blir når jeg får på fjører og dempere. hehe. Takk for kommentarer folkens!
  9. Hei. Hva tror dere om disse felgene? 7 eller 8" bred felg? 225/40-18 på focusen! Går det uten subbing og kan jeg senke? Tror dere det blir bra? Skal muliggens handle i morra så hadde vært fint med raske svar.
×
×
  • Create New...