Jump to content

LasseTheDude

Gjest
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LasseTheDude

  1. Hvor mye bredere er denne enn standar køln?
  2. http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=17650510 Hva synes dere jeg bør gi som bud folkens?
  3. Da starter jeg på 500 siden jeg ikke aner hva de er verdt!
  4. Jeg seger et H8 kit til deg. Send meg en pm da?
  5. Kjøpte mine lykter? Det er hella bixenon lykter. UTROLIG bra lys!
  6. Denne boksen er omtrent helt ny. Kjøpte den for ca 2 måneder siden og har brukt den litt på den gamle bilen til fattern. Fungerer utrolig bra! Bilen blir veldig veldig sprek etter dette og får faktisk lavere forbruk. Den koster 6900 ny, og jeg tenker meg ca 3500 for den nå! Sjekk her Boksen forbinner seg i Drammen. 91888324 Send meg mail på lande2@broadpark.no hvis du er interessert. Prisen er diskuterbar.
  7. Lysbildet blir sykt bra! Samme som før, men med mye mere styrke.
  8. Hehe. Bilen er ikke senka enda, men skal snart ha på 35 mm eibach prokit. Med fjører og dempere! Mattene er sjef. Har belteputer som er røde og svarte nå også. Xenon i tåkelysa er tøft, hehe. Og dekka jeg har på er 215/35-18". Sitter noe syyyykt og de blir ikke så fort slitt som jeg trodde. Lurer på hvordan det blir når jeg får på fjører og dempere. hehe. Takk for kommentarer folkens!
  9. Hei. Hva tror dere om disse felgene? 7 eller 8" bred felg? 225/40-18 på focusen! Går det uten subbing og kan jeg senke? Tror dere det blir bra? Skal muliggens handle i morra så hadde vært fint med raske svar.
  10. Kjøpte meg bil idag. Er en ford focus 1.8 TDCI Ghia, med endel tøft utstyr som elektriske seter, elvinduer foran og bak, takluke osv. Er endel chrome og lakkerte detaljer på bilen som er orginalt fra Ford. Vet det er bestemorfelger på den nå, men planene for bilen er 18 eller 19" felg og litt senk. Bilen kommer med bixenonlykter som gir et sinnsykt lys, og jeg skal snart oppgradere til diodelykter bak. Skal også sette inn xenon i hjelpepæra til fjernlyset pluss i tåkelysa. Så da har dere vel alle planene mine. Bilen har forresten rulla 94.161. Den kommer fra nord-norge så den har aldri vært kjørt på noe spesielt salta veier = ingen rust! Bilder: Nye matter i bilen og et bilde av motoren! Ledbaklys er på vei, pluss fjører og dempere fra usa. Dekka jeg har på koster 3500 pr stk! Er gateslicks og de sitter noe helt syyykt. Får det bare ikke til å slippe. Er nesten så bilen letter på hjula som går på den frie siden. 157 hk gjorde seg også veeeeldig bra! Hva synes dere? Fattern har også bestilt seg 2008 modell ford ranger limited! Det blir porno! Det er en pickup, lik den høkeli racing har. Nyvaska bil!
  11. LasseTheDude

    ekstralys

    Xenonkonverter lyktene dine!! www.dybvik-trading.no Har gjort det på focusen, i nærlys, fjernlys og tåkelys. Sinnsykt som det lyser. Og det er mye bedre enn 3 x 1000m med 100w pære, UTEN tvil! Og billigere. Ser mye penere ut og ingen kan stjele det.
  12. Hei. Har handla turbotrykksmåler til focusen, og skal montere denne. Har noen tips for hvordan jeg skal få ført slangen til vakumet imellom? Er jo sinnsykt trangt, og jeg finner ingen gjennomføringer. Trenger tips fort.
  13. Hatt samme problem med våres 2,5 V6. Var noe med vakum eller.no. Skal spørre i morgen.
  14. Skjønner hva du mener, men det er flere som faktisk har hjulpet meg i denne tråden her og det setter jeg stor pris på. Er ikke så lett å vite alt med motoralternativer etc, så derfor har dere vært til stor hjelp så langt! Når du snakker om at snittalderen her på forumet er over 18 år, så virker det på meg som om du vil hinte til at min post ikke bar preg av voksenhet? Tolker jeg deg feil her? Håper på fortsatt god hjelp folkens. Trenger hjelp for å vite hva jeg skal velge. Har lest den andre topicen, men jeg ble ikke veldig mye klokere. En innføring hadde vært greit. Send den på PM om det bryter mot forumets regler.
  15. Dette synes da jeg høres VELDIG bra ut. Dæven, nå ble jeg veldig overraska her. Så det skal ikke koste mer for at jeg skal få trimma opp bilen til å gå skikkelig bra? Forresten. Vet du noe om trimming av IS motoren? Eller den standar 2.0l motoren? Det er jo helt rått med v6 med twinturbo da. Tenk den syke lyden. Og for den prisen da. Tusen takk for et flott svar.
  16. Hadde vært fint om du kunne utdypet dette litt. Skjønner jo at du mener en cosworth motor, eller en v6'er med twinturbo, men jeg vil gjerne ha litt informasjon om hva jeg trenger, hvor mye det vil koste og hvor mange hestekrefter jeg kan forvente meg å få. All informasjon angående denne bilen i kombinasjon med trim/motorer er også selvfølgelig av interesse.
  17. Hei. Har starta med å tenke litt på bilkjøp, siden jeg fyller 18 til neste år. Fikk veldig lyst på en sierra sedan 5 dørs, da jeg synes disse blir sinnsykt gromme med litt fete felger. Problemet mitt da er at jeg ikke vil kjøre med orginal motor. Det blir for dårlig, Men når det kommer til trimming av sierra så er jeg ganske grønn. Kanskje noen her kunne veiledet meg? Og satt opp forslag til hva jeg trenger. Hva som må gjøres. Hvor mange hk dette vil gi, og hva det vil koste - ikke minst. Hadde satt veldig pris på dette da jeg ikke er verdensmester i sierra-trimming. Hehe. Hvilket motoralternativ jeg bør gå utifra hadde også vært veldig kjekt å vite. Har lyst på et sted mellom 300-400 hk. Vet dette vil koste, men det er et mål jeg har satt meg, som jeg skal kare - koste hva det koste vil. Håper noen vil ta seg tid til å lære en stakkars fyr om litt real trimming her. Deler, pris, jobb og resultat. Med vennlig hilsen Lasse.
  18. Kanskje www.tuning.no (TSI i mjøndalen) har noe til ditt bruk?
×
×
  • Create New...