Jump to content

andy25

Gjest
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Asker
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

andy25's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Jahrmann Motorteknikk kan varmt anbefales!
  2. For diagnose kan side 16 i denne være kjekk http://www.toyota4wd.dk/Teknik/eber_5kw_manuaali.pdf
  3. Med kretsen konstant lukket så tar det nok ikke lang tid før brennkammeret er sotet igjen, med mindre du alltid lar varmeren gå 20 min hver gang du starter bilen. Fått lest av noen feilkoder fra jævelskapen?
  4. Ja trådstarter sier kretsen er kortsluttet, og en jumper gjør nettopp dette. Skjønner hjernen i varmeren hva 0 motstand betyr eller oppstår det da problemer som han beskriver? Hvorfor vil noen la varmeren gå uansett utetemp.?
  5. Kretsen til sensoren har han av en eller annen grunn kortsluttet så det at varmeren ikke fungerer som den skal er ikke rart.
  6. Ford i Asker har en mekaniker som visstnok er flink med sveiseapparatet så jeg hører med han i morgen. Har også fått tips om at Motor-teknikk i Oslo har vært borti slikt før, noen med kjennskap til dem? Jahrmann Motorteknikk gjør dette og forhåpentligvis på bilen min en gang til uka
  7. Tydeligvis en klassiker, den lokale snapdriven har verktøyet som trengs. Syntes 3500,- hørtes mye ut for det tar neppe lang tid med spesialverktøy.
  8. "Bare" mutterdelen som knakk av så hele gjengepartiet sitter igjen i toppen.
  9. Tror du burde åpne denne kretsen og ikke kortslutte. Jeg har tatt av sensoren sånn at jeg bare kjører varmeren når jeg vil(les; til jeg har fått overhalt den, nå fungerer den bare som røykmaskin). Takker for linkene til delene jeg trenger, bra timing med en slik tråd nå Glødepluggen er enda billigere på aliexpress.com hvis man ikke har dårlig tid
  10. Hei. Har en 2010 Transhit Connect 110hk som trengte bytte av glødeplugger. Første pluggen knakk selvfølgelig og nå må jeg finne et verksted mellom Drammen og Oslo som har utstyr(grisepikk?) til å få ut resten av pluggen og muligens bytte resten av dem. Snapdrive i Asker trodde det ville koste ca. 3500kr bare for å få ut pluggen. Noen som vet om andre verksteder som kan anbefales til en slik jobb? mvh.
×
×
  • Create New...