Jump to content

Nils 15m

Gjest
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Nils 15m

 • Rank
  Moped

Medlemsinfo

 • Bosted
  Nord Trøndelag
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Interesser
  Ford
 1. Så bra☺ Hvilken dim. Har du på dekk? De felgene dine var jo svært kledelige da Ser den er ganske lav bak... har du mye i varerommet, har selv merket det skal lite til før den blir sigen på ræva.
 2. Heisann. Noen her som har erfaring med trekking av kabler (torpedovegg) på disse bilene? Har kjøpt et Defa warm up kit jeg tenkte å montere.... men finner ingen plass å legge kabler inn til kupeen. På forhånd takk.
 3. Mulig du har fått montert ekstralys nå....? Mener det var ganske enkelt å finne styrestrøm på Connect. Strekte hånda opp fra undersiden foran innerskjermen på venstresiden for å løsne kontakten inn til lykta, deretter kan du ta opp kontakten mellom lykta og batteriet og finne styrestrøm i kontakten der.
 4. Heisann godtfolk. Da ble det ny bil.... Demokjørt Transit Courier 1.0 Eco Boost 2015 mod, som jeg nå etter et par uker har blitt ganske fortrolig med. Men noe småtterier lurer jeg da litt på. 1. Bilen har bluetooth med Ford sync og redningstjeneste osv, fikk høre da jeg kjøpte bilen og leste om det på forhånd at man kunne streame musikk fra mobiltelefon. Det har ikke latt seg gjøre i mitt tilfelle, handsfree og Sync fungerer perfekt. Jeg har Android telefon (Samsung) og får beskjed på mobilen at den er koblet til telefon og medialyd, men får da ikke til å spille musikk.... hva gjør jeg feil her? 2. Bilens parklys blir også slått på når man åpner dører, kan dette deaktiveres? 3. Jeg er også litt misfornøyd med drivstofforbruk.... i forhold til hva som er oppgitt, jeg har nå målt blandet forbruk til 0.68-0.70, er dette normalt eller burde jeg fått det sjekket? (Må nevne at vi snakker om kjøring på fin landevei her i jevn hastighet 70-80 km/h ) 4. Vurderer også ettermontering av Webasto i denne, 4kw varmer med tidsur og telestart, da savnet etter Eber'n i gamlebilen har meldt seg. Noen som har erfaringer med bensinvarmer.... forbruk, pålitelighet osv. På forhånd takk for tips eller råd.
 5. Har fått et bra tilbud på en demokjørt Transit Courier 2015 mod. Med 1.0 Eco Boost 100 hk bensinmotor som jeg vurderer seriøst å kjøpe. Finner veldig lite info på disse, lurer derfor på om noen har noen erfaringer å komme med? Kommer til å bli en ren arbeidsbil, kjører 12 mil hver dag til og fra jobb. Kjører sjelden med noe spesielt lass, men liker friheten med å ha muligheten til å lempe inn noe i varerommet en gang i blandt. Hva er bra? og kanskje ikke fullt så bra? Økonomi? Osv. Til sammenligning tar jeg med at gamlebilen eventuelt blir innbytte her, 2009 Connect 1.8 tdci, som ikke har vært feilfri, men er likevel totalt sett fornøyd med denne. På forhånd takk for tips eller råd.
 6. Fikk tatt en diagnose på min bil, der kom det frem.... brudd/kontakt feil dyse nr.2 Tok en runde med kontaktrens på koblingene til alle dyser, og har ikke hatt problemer etterpå. Spurte også verkstedet som tok diagnose om den nykkingen jeg hadde erfart, de hadde gode erfaringer med rens av dyser, med et apparat de koblet på dyser og kjørte igjennom et rensemiddel med trykk. Betalte 2000,- for dette og har heller ikke hatt nykking etter dette.
 7. Var delvis løsnet kontakten på modulen der ja, litt slapp den haken som sikrer kontakten...satte på en strips for sikkerhets skyld og alt er i orden. Tusen takk for hjelpen "grcossie"
 8. Ok. Da skal jeg sjekke ved lykta etter modulen du nevner. Mulig det er denne som fusker.
 9. 7 pol her. Er strøm tatt direkte fra baklamper?
 10. Har fått feil med blinklys på min lyskontakt...har åpnet selve kontakten, denne ser helt grei ut. Spørsmålet blir da...finnes det noen kontakt under bilen? Håper noen kjenner til dette.
 11. For et dritt patent. Fikk det av til slutt (2 timer med bannskap) og slaghammer + slegge som du sier her RS.
 12. Holder på med full overhaling av bremser på Connecten nå...og sliter med å få av tromler bak...løsnet fra hub, men antar den henger i slitekant på innsiden. Problemet er at jeg ikke finner ut hvordan jeg skrur ifra båndene? Fant ei topp på innsiden av skjoldet, har lyst litt inn der, men ser ingen mekanisme å skru på. Håper noen har noe fornuftig å komme med her.
 13. Tenkte jeg skulle bidra litt her. Polish, voks og sealer er tre separate behandlinger egentlig. -Polish er for og friske opp matt lakk, fjerne swirl striper og små riper ellers i lakken, polish inneholder alltid i forskjellig grad slipemidler, og man vil derfor også fjerne litt av klarlakk hver gang man bruker dette. -Voks kommer alltid som steg to etter polish, for og beskytte lakken mot elementene, og varer 2-3 måneder etter behandling. Merk også, at ren voks inneholder ikke slipemiddel. -Sealer er også lakkbeskyttelse slik som voks, og inneholder heller ikke slipemiddel, men varer mye lenger...opptil 12 mnd. Erfaringsmessig har ikke sealer like bra glansegenskaper som voks, slik at man bør gjerne gjøre dette i tre runder, for best mulig beskyttelse og glans. Når det er sagt, så finnes det jo haugevis av produkter som kombinerer en del av disse produktene også...som polish med voks, voks med sealer. Har også vært borti produkter som kombinerer alle tre stegene på en gang, som f.Eks All in one fra Chemical guys. Håper dette hjelper litt.
 14. Vil gjerne ha litt tips vedr. Problemer jeg har fått de siste dagene. Bilen er en 2008/09 1.8tdci 75hk. Vil først nevne at jeg synes bilen i en periode før dette begynte har manglet litt krefter, føles som om den har ytet 90% kan man si. Men nå de siste dagene har det blitt verre, senest i dag nå på tur fra jobb mister bilen alt av krefter kombinert med at en gul lampe tenner, står bare i instruksjonsboka at den indikerer feil på et system...ikke noe mer enn det. Dette er heller ikke motorlampa, men en gul runding med utropstegn i midten, får heller ikke opp turtallet over 1500 omdr, motoren går på tomgang, men er litt røff i gangen. Stopper bilen og starter på nytt og lampa er borte, før den brått begynner igjen og lampa lyser, dette skjedde 3 ganger bare i dag. Vil også nevne at når jeg kjører og lampa ikke lyser, så nykker det en gang iblant, virker som motoren i et kvart sekund bare kutter. Bilen har akkurat passert 100 000 km. Tips og råd vedrørende dette mottas med takk.
×
×
 • Create New...