Jump to content

Homer1

Gjest
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

About Homer1

  • Birthday 03/20/1978

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Bosted
    Oslo
  • Interesser
    91 Ford Scorpio 2,0i DOCH aut.<br />95 Ford Escort 1,6 CL 16v

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Homer1's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Hei alle Ford-venner! Jeg trenger det kjølerøret/den lille radiatoren til servostyringen som sitter foran den vanlige radiatoren - Bilen er en 1997 Mondeo 2,0 bensin, tror dette er likt på tidligere modeller også. Bør helst befinne seg i nærheten av Lillestrøm, eventuelt kan det jo sendes. Håper noen har noe slikt liggende :-) Ta kontakt på mail: homer0493@hotmail.com eller på tlf 45209591.
  2. Hei! Jeg trenger tåkelykter til min 98 Mondeo, er det noen som har slike liggende? ta kontakt på mail; homer0493@hotmail.com
  3. Det er 136 fra 1993 til 1996, 130 fra 1997 til 2000.. de trimmet motoren ned litt i forbindelse med faceliften i 1997, men hentet ut noe mer dreiemoment. Kan noen fortelle meg hvorfor jeg fikk "kjeft" av admin/moderator for dette innlegget?
  4. ingen som trenger felger?
  5. Homer1

    Ny Sierra

    Skal studere litt senere i dag, kanskje jeg prøver meg. Skummelt når det er fare for å ødelegge mer enn man fikser
  6. Homer1

    Ny Sierra

    Har hatt noen biler ja Moro med noe nytt! har enda ikke eid en bil som har kostet mer en 14000, så det er ikke de store utgiftene å bytte iblant. Kan nok hende jeg får familiemekanikeren til å gjøre reparasjonen, særlig hvis det er fare for å miste noe inn i registreret Takk for hjelpen så langt, fint at noen kan DOCH her inne!
  7. Homer1

    Ny Sierra

    Har egentlig en som skal gjøre det for meg, er ikke noen stor mekaniker selv. Men det hadde vært moro å få det til.. Må vel av med reimhjulet, i Haynesmanualen står det at radiatoren bør fjernes men det høres tungvint ut. Har fått det nye dekselet men har ikke sett det gamle da det fortsatt sitter på bilen.. som står her og drypper olje Jeg kan vel uansett bruke det gamle dekselet? Jeg er fra Høland opprinnelig, det er derfor jeg spurte hvor du holder til
  8. Homer1

    Ny Sierra

    Går det an å bruke det gamle dekselet? Har kjøpt nytt men fikk ikke med skruer.. det er kanskje mulig å legge i mellom noen skiver? Forresten, hvor i Akershus er du fra rsdan?
  9. Hei! Jeg har 5 RS-felger til Scorpio/Granada liggende, 15" med slitte dekk. Selges kr. 1000, må hentes i Oslo. ta kontakt på homer0493@hotmail.com hvis du er interessert.
  10. Homer1

    Ny Sierra

    Du har helt rett, dekselet sitter nedenfor fordeleren. Dekselet er sikkert like helt, men det blir visstnok solgt sammen med simmerring og pakning, så da kan man jo like godt bytte det. Forresten, noen som har noen erfaring med blårøyk fra Doch-motorer? Vet at ett eller annet er slitent i ventilene når dette inntreffer, ventiltettingene antageligvis. Hvor mye jobb er det å utbedre dette? Noen som tar oppdrag?
  11. Homer1

    Ny Sierra

    Snakket med Ford, simmeringen + pakninger og deksler koster kr. 550.
  12. Homer1

    Ny Sierra

    Nå har jeg fått sjekket litt, det er visstnok simmeringen på veivakslingen som er gåen. Er det en stor og dyr jobb å skifte denne? Noen som har erfaringer? Det er DOCH ja.
  13. Homer1

    Ny Sierra

    Nå har jeg handlet bil; 93 Sierra 2,0i CLX. Fikk opplyst at den lakk litt olje, fra et sted rundt innfestinga til dekselet over fordelerlokket, er det noen her som kan forklare meg hva dette er for en lekkasje?
  14. Hei! Jeg ønsker å kjøpe en godkjent Sierra med DOCH-motor - Prisklasse 5000-15000. Ta kontakt på homer0493@hotmail.com hvis du har en bil å selge.
  15. Grønn Pepper ja, der var jeg for noen uker siden, veldig søte servitriser der :-)
×
×
  • Create New...