Jump to content

Ludvig

Gjest
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Medlemsinfo

 • Bosted
  Langevåg
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Ludvig's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

 1. Hei igjen! Jeg har klart å fått hull i den bakre "lydpotta", noe som ble påpekt på EU-kontroll. Jeg har bestilt ny via Thansen, da de var de eneste som hadde inne. Det jeg lurte på før jeg begynner på denne jobben, er om det er noe jeg burde tenke over? Jeg vil tro den kommer i en del, og vil bli noe vanskelig å få montert? Den går frem til den fremste potta, for så videre frem i motoren, og slik jeg ser, er det ingen skjøt på den, så den må vel kappes av og den nye skjøtes på igjen på ett vis? Er det noe spesielt man trenger av verktøy/deler for å få dette gjort eller er det såg og si "plug and play"? Takk for innspill! //
 2. Hei! Jeg har holdt på nesten daglig uten å ha følt noe fremskritt, før akkurat nå. Vet ikke om det var pga.den nye bremsevæsken jeg begynte å etterfylle med. Jeg har faktisk kun «resirkulert» væsken jeg har tappet ut, siden jeg gikk tom for ny væske underveis. Jeg følte jeg kom litt i riktig retning, da pedalen ble noe fastere og jeg faktisk turte å ta bilen på en ørliten test-tur uten å føle at jeg ikke hadde bremser. Men føler at keg gjerne kunne fått bremsene til å ta litt mer, så jeg tenker å kjøpe mer bremsevæske i morgen og lufte en runde til for å se om jeg får pedalen enda litt fastere. //
 3. Har aldri vert borti noe så gale selv. Har jo luftet en del manuelt uten problemer, men her er det noe som skurrer. Jeg skal prøve å gi den noen runder til for å se. Det kan da ikke vere så vanskelig dette, når der ikke er noen lekasje.
 4. Hei! Nei. Det har alltid vert nok væske i beholderen.
 5. Hei! Jeg har en 2012 Ford Focus, hvor jeg har byttet begge caliperene bak. Og i den operasjonen lot jeg den ene bremseslangen stå åpen noe vel lenge. Jeg slet med å lufte manuelt, og etter 3-4 forsøk ga jeg opp. Har nå anskaffet meg FORScan, og har luftet alle fire hjulene to ganger ved hjelp av programmet uten hell. Jeg fulgte ett par videoer på YouTube hvor de valgte «Brake Hose» når det ble spurt hva som ble byttet. Jeg forstod det slik at det da blir gjort en grundigere lufting? Jeg har muligheten til å velge «Brake Caliper», men før jeg prøver en tredje gang; kan det vere noe annet som gjør at jeg ikke får luftet skikkelig? Eller må jeg bare gjøre det noen ganger og håpe at det hjelper? // Takk for innspill!
 6. Har ikke navigasjon nei. Det er en 2012 modell.
 7. Hei og god påske! Jeg har nylig kjøpt meg en Ford Focus da min 2000 Toyota Avensis rett og slett har begynt å få merke tidens tann. Men til saken! Forrige eier var svensk, så språket i menyene i midtkonsollen er svensk. Jeg fikk endret språk på skjermen som er midt mellom fartsmåleren og turtallsviseren. Men den skjermen i midten (Radioen, CD, telefon etc.) den klarer jeg ikke å finne ut av. Det bruker da ikke å vere så vanskelig? Jeg har prøvd å lete i brukermanualen, som også er på svensk, men jeg klarer ikke å finne utav det. Noen som kan geleide meg i riktig retning her? Tusen takk for alle innspill!
×
×
 • Create New...