Jump to content

JanUlv

Gjest
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Trondheim

JanUlv's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hei Frostplugger er byttet. Merkeverksted i Trd sleit med å få d tett, måtte gjøre to forsøk. De sier selv at detå fortsatt kan være lekkasje, og det er derfor motor fusker. Fikk ikke garanti. Det ser ut til å være tørt rundt plugger, og ingen lekkasje gj spyledyser som vi kan se. På toppen av blokka ser det ut som om det skal være et deksel over plugger osv, men det er borte? Må vel bare kaste bila om jeg ikke får tettet de. Noen som kan dette i Trondheim?
  2. Beklager om jeg evt ikke følger god skikk og bruk ved å benytte en gammel tråd. Det er merkeverkstedet som har diagnostisert feilen som ligner forøvrig helt på symptomer nevnt i denne ttåd. Merkeverksted har forsøkt å tette disse pluggene to ganger, den siste ble det bedre, men nå er det tilbake til samme problem. Ganske fantastisk om ikke merkeverkstedet ikke kjenner til problemet med spyler-dysene og ikke har sjekket disse. Siden det ikke har lykkes med å reparere problemet, så kunne jeg tenke meg å bruke noen andre i regionen jeg bor i denne gangen. Enkeltmannsforetak eller firma spiller ingen rolle. Jan
  3. Har en Ford Focus 1.6 med frostplugg problem. Den har vært inne til tetting på et verksted her i Trondheim, men det ble ikke bra i det hele tatt og verkstedet som gjorde jobben nekter å godta reklamasjon. Er det noen som kjenner til noen som kan å reparere dette, privatperson eller firme i Midt-Norge området?
×
×
  • Create New...