Jump to content

Tombjer

Gjest
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Sarpsborg
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

877 profile views

Tombjer's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Nettopp kjøpt denne og fått den eugodkjent. Men tenkte du på motor eller girkasse da? Kan et hjelpe å bytte motor olje med tanke på problemene med girkasse?
  2. 2008 Ford Mondeo mk4 Gått 311000km 2.0 tdci 131 hk
  3. Har en Ford Mondeo mk4 automat som jeg føler ikke girer helt som den skal. Føler at den ligger litt høyt på turtall men det merkelige er at slår jeg på cruisekontrollen så legger den seg normalt på turtall. Hva kan dette være? Forbruket er også litt vel høyt synes jeg. Har byttet dieselfilter uten at det hjalp på noe av problemene. Kan det hjelpe å flushe girkasse?
  4. Har en 2007 Ford Galaxy automat som en sjelden gang får motorfeil og transmission service i displayet og går i nødmodus og stopper. Dette har jeg bare opplevd ved kjøring på motorvei og ikke småkjøring. Har hatt følgende feilkoder i det siste: P0100 P042A P042D P2263 Har byttet luftmengdemåler men dette hjalp ikke. Har byttet olje på motor og girkasse. Ser på diagnose at jeg ikke har noen måling på mass air Flow sensor i det hele tatt når jeg sjekker livedata. Synes bilen går som den skal 95 % av tiden. Eneste er at snittforbruket er noe høyt syntes jeg, ligger på nesten litern. Den andre Galaxy jeg har ligger på 0.7-0.8. Noen idéer? Alt tas imot med ett stort takk.
  5. Hei Har fått følgende feilkoder på min 2007 Ford Galaxy, P0101 ( Mass or volume air flow circuit) og P042D(Catalyst temperature sensor circuit Bank1 sensor 2) Motorlampe lyser , men bilen går som den skal. Syntes forbruket også har økt. En sjelden gang får jeg opp Motorfeil, bilen går i nødmodus/stopper.Da er det bare å stoppe og starte så er alt normalt igjen.Får også opp utfør oljebytte og transmission service. Har byttet Luftmassemåler,uten at dette hjalp, men når jeg koblet til diagnose for å se live data mens bilen går får jeg ingen målinger på Mass Air Flow Sensor. Koblet til min andre ford for å sjekke hva denne viste på livedata, og der får jeg målinger. Noen ideer om hva som kan være feil? Nødmodus og at den stopper har kun skjedd på motorvei og kjøring i høyere hastigheter over tid. Vanlig kjøring skjer det aldri.
  6. Har en Ford Transit mk6 som stadig går i nødmodus. Ventil på dieselpumpe er nettopp byttet men ikke omprogrammert. Jeg har feilkodene p1211 og p0251. Kan dette være årsaken?
  7. Har en Ford Transit som har gått i nødmodus. Den har hatt en sprekk i intercooler og fått feil på MAF i følge Ford. Denne intercooler er nå byttet men går fortsatt i nødmodus. Kan det være at feilkoder må slettes etter ny intercooler er montert?
  8. Ok. Skruene til traversen var helt rusta ihjæl så det ble dårlig med bytte. Noen tips?
  9. Skal bytte intercooler på en Ford Transit mk6. Skruene til denne er oppe på intercooler og for å komme til disse tror jeg radiator må løsnes. Stemmer dette? Og må traversen som radiator hviler på løsnes?
  10. Hei Har en 2005 Ford Transit som stadig vekk går i nødmodus. Det er spesielt ved mye pådrag at dette skjer, Glødelampen blinker, den mister effekt og fortsetter jeg å gasse da så stopper bilen helt. Vet ikke om det er verdt å nevne det da jeg selv ikke tror det har noe med dette å gjøre men det hender også at tallene som viser kilometerstand og trippteller forsvinner samtidig som nødmodus kommer. Jeg har feilsøkt og fått følgende koder: P0100 P1211 P0251 Noen som har opplevd det samme og kan komme med tips? Vil gjerne prøve ut rimeligere alternativer enn å gå rett på dysebytter osv. Er det forresten noen i Østfold som er gode på dette? Som evt kan måle bilen under kjøring f.eks?
×
×
  • Create New...