Jump to content

markusaa

Gjest
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Steinkjer
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

markusaa's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Har ikke sjekket med verksted enda. Har lett litt på nett selv, og vil kanskje påstå at det heller er bremsekraftforsterkeren enn fordeleren? Mulig det du mente (lite peiling her og), men i andre bilforumer fant jeg folk med samme symptomer, og da var det snakk om forsterkeren. Link: http://forum.saabturboclub.net/viewtopic.php?f=57&t=21281&sid=880acbe09b4eb9eef6dc1cf19ed98b9b&start=15 Noen som har noen tanker/tips?
  2. markusaa

    suse lyd/vacum

    Fant du ut hva problemet her var? Opplever samme problemet med min 09-modell mondeo for tiden..
  3. Nei, merker ikke noe spesielt på bremsen. Funksjon er grei. Kan være at den virker et bittelite snev tyngre, men ikke spesielt merkbart..
  4. Noen som har noen tanker om dette?
  5. Sjekket opp dette et par dager etter jeg postet innlegget, men glemte å poste resultatet, så her kommer det. Var på verksted med bilen, der de fant ut at et slags plastlokk over venstre demper var løst. De strammet dette og lyden ble borte. Enkelt og greit!
  6. Har en 09 mondeo 2.0 diesel. I det siste har jeg hørt en ulyd som kommer fra pedal-området. Er en slags blåselyd, og har en stund trodd at det rett og slett har vært vifta. Da lyden var såpass irriterende skrudde jeg av vifte og stereo, og blåselyden er der fremdeles. Når jeg trykker på bremsepedalen forsvinner lyden, mens når jeg ikke har trykk på bremsen er lyden tilbake. Den er relativ konstant, men høres spesielt godt ved bykjøring, og når jeg letter på gassen. Som nevnt en blåselyd, veldig lik den lyden vifteapparatet lager. Ikke veldig bilkyndig, og ikke veldig lenge siden jeg kjøpte bilen. Er det noen som kan ha en formening om hva dette kan være? Høres kun inne i kupéen, ved kjøring. På forhånd takk for alle svar og hjelp.
  7. Er akkurat som du sier, føles ut som noe er løst i forstillingen. Takk for tips, skal undersøke nærmere Er det forøvrig "farlig" å kjøre med? Er det noe som risikeres å ryke når denne lyden er her, eller er det som oftes innafor å kjøre småturer frem til man får fikset det?
  8. Hei. Akkurat kjøpt meg en Mondeo 2009 modell, 2.0 140hk. Merker en ulyd ved venstre fremhjul under kjøring på humpete vei/ved risting i lav hastighet. Høres nesten ut som noe er løst, en slags "riste-lyd". Usikker om det kommer fra selve hjulet, men lyden kommer hvertfall fra området rundt venstre fremhjul. Ved kjøring på landevei/e6 er det ikke en eneste lyd, og bilen går som en drøm. Har veldig lite peiling når det kommer til reperasjon av bil, mekking, bildeler osv, så beklager på forhånd.. Men takker på forhånd for all hjelp og alle tips!
×
×
  • Create New...