Jump to content

Ronnybru65

Gjest
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Strandebarm
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

981 profile views

Ronnybru65's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Jaha, Så er ein her attende, Nynorsk. Kan ein fara avgarde og brøyte ein lekam inn dørane på Jula og kjøpe desse H7 led ljosa åleine eller treng ein canbus tillegg... Eller har 2012 Kuga Canbus så det er berre H7 pærene ein treng ? Forstend det slik at ein treng moduler i tillegg for at dashbord ljoset skal oppføre seg rett.
  2. Er dette en bil å anbefale?.... Og kva for ting bør en sjekke når eventuelt vurdere å kjøpe den? Bilen det er snakk om er kjørt 80 000 km, har 101 hk 1,6 liter bensinmotor. Er automatkassen bra på disse?
  3. Oppdatering... Etter faste innslag med å ligge på lavere gir og med 3500 rpm noen hundre metere og så legge inn ved hver oppover strekning å gå ned veldig lavt i hastighet for så å dra den ut på girene .... oppmot 4000 rpm ... Dette har faktisk hjulpet og det er nå lenge siden eg har hatt motoralarm.
  4. PS! Fylte antennefoten med kondensdrivende middel. lot det tørk og så tettet eg det med TEC 7 og pr. dd. så fungerer GPS
  5. Kjører like greit med å bruke min Samsung Galaxy Note 9 mobil (og appene Tunln Pro, Google map mfl). ... som har nesten like stor skjerm som den i bilen. Siden eg gir f*** i DAB og har med roll over hos Talkmore nå ca 82 Gb pr. mnd. så streamer eg også all radio, spotify, podcast og bok appen fabel. Her i Vestland så er det bedre dekning hos Talkmore enn det er på dab driten.
  6. Var innom nokre butikker.... STP 5 in 1 tilsetting til full tank diesel og så fra mekonomen ein spray boks med PROFESSIONAL EGR & INTAKE CLEANER Fungerer disse og er det uten risiko å bruke slikt ?
  7. Er dette bra greier ? https://www.ojtorheim.no/products/qmi-turbo-rens EGR rens https://www.ojtorheim.no/products/qmi-egr-rens
  8. Vil det bli verre og verre eller fortsette sporadisk? Geometrien.. snakker du om å bytte hele turboen da? https://www.youtube.com/watch?v=CbdY1rymBJg
  9. Siste nytt. Like etter at motor startet idag så kom Motorfeil alarmen opp på skjermen. Motor gikk også rett i Nød-modus. Kjørte til nærmeste verksted... hørte da også at en magnetventil duret veldig da den jobbet frenestisk. Feilen var på reguleringen av Turboen. Når mekaniker fjernet alarmen via diagnoseapparatet så ble alt normalt. Det ble riklet litt med plugger og kabler for å sjekke eventuelle feil. Fant ingen slik feil. Men vi tenkte at ved lednings brudd/ vakkel-feil så burde denne feilen kommet opp oftere og den hadde vel hengt ved selv etter stopp og så start av motor igjen... Men når motor stoppes og så startes igjen så går feilen bort. Det er litt løse teorier om feilen. Noen her som har en eller flere gode teorier på saken?
  10. Nå kan det jo hende at det blir ein peiode,, uavklart kor lenge... der det ikkje kjem feilmelding.... Når meldinga kjem så er det ingenting eg som fører klarer å fange opp som er unormalt....Tenker sjølv at det må være ein dårlig kontakt i ein plugg... men det er eit skot i blinde som ho sa.
  11. sist var det feil på power steering men motorfeilen lå ikke i loggen
  12. Disse alarmene kommer og går... både på den gamle som den nye motoren. Ingen fusking verken før, under eller etter at alarm er satt. Noen andre som har tilsvarende problemer ?
  13. På siden så selger de til gamle forder og ikke til UFDA motoren som er i min bil.
  14. BSR gir drivlinje garanti har eg lest Bergen biltuning ligger lavere i pris og gir 178 hk.
×
×
  • Create New...