Jump to content

Henriette1

Gjest
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Fredrikstad

Recent Profile Visitors

357 profile views

Henriette1's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Da gjør jeg det. Takk for tips, skal teste frontruta også når jeg får tid. Har kjørt bilen noen dager nå uten gulvteppe, og har kjørt den i både vaskemaskin og regnvær, med AC av. Kun et par dråper vann observert på gulvet. Men jeg har sett at denne listen har blitt ødelagt på begge sider av bilen: <img src="https://i.ibb.co/zJ19Qkc/A4-AB22-A0-1-F37-4-DCB-B58-F-4-BAF22026-E54.jpg"alt="A4-AB22-A0-1-F37-4-DCB-B58-F-4-BAF22026-E54" border="0"> Kanskje det at denne bøyer seg og legges i klem i dørlista gjør at det kan komme inn noe regnvann over tid?
  2. Takk for alle tips =) Frister å bare tette igjen det hullet helt, for å være sikker. Har montert inn setene igjen, og tenkte å kjøre noen dager uten teppe og med AC av, for å se om jeg finner lekkasjen. Skal kjøre den i vaskemaskin etterpå. Forsto ikke helt det du mente med frontruta der grcossie, men kan selvfølgelig prøve! Har spylt frontruta med vanlig vannslange, uten å merke noen lekkasje..
  3. Ok, kjøpe litt sånn da Lav temperatur ja, da er jeg med. Trodde først du mente lav fart på vifta. Ja, det er det jeg også tenkte.. Om det kan komme såpass mye vann derfra liksom. Og så bli fraktet til der baksetepassasjerene har beina på høyre siden, via teppet.. Må isåfall ha pågått en stund da ja.. Men det var kun denne pluggen som lakk vann da, de andre virket tette. Kan kanskje komme et sug under kjøring som du sier ja? Og jeg vil tro at spruten fra framdekket faktisk vil kunne treffe ganske rett på der den pluggen sitter, under bilen. Men hva er disse pluggene til, sånn i utgangspunktet? La merke til at det er sånne plugger i reservehjulsbrønnen også. bør jeg bare tette med Tech7 eller noe? og, kan jeg rive av den spaghettien/lydisoleringen og sjekke hvordan det ser ut under, eller er det dumt?
  4. Nå har jeg prøvd å spyle bilen fra undersiden med høyttrykksspyler. Det er vanskelig å få til alle vinkler fordi den er så lang, men har funnet et sted det kommer inn vann: Jeg fikk ikke til å laste opp video til photobucket og så hit, men det er her fra denne gummiproppen det kommer inn vann: Proppen er sølvfarget og sitter under det laget med «spaghetti». Lydisolering, eller hva det er? Slik ser den ut undenifra. Og slik ser tilsvarende propp ut på passasjersiden. Det er en slik på begge sider bak også, men det er kun denne ved pedalene der det pipler inn vann. Kan jeg ha funnet feilen!? Hva er disse proppene for noe i det hele tatt? De må jo ha en funksjon tenker jeg..
  5. Har tatt en test med vannslangen nå, og trooor jeg kan konkludere med at det ikke er regnvann som forårsaker dette. Så da gjenstår det såvidt jeg kan forstå to muligheter? -AC-drenering eller -at vannet kommer undenifra. Når jeg tenker meg om, så ble bilen vasket i vaskemaskin dagen før jeg undersøkte under gummimattene og fant ut at alt var bløtt.. Så at det kan ha kommet vann derfra er jo ikke umulig. Men lukta/muggen kom før det. Kanskje fra tidligere bilvask/kjøring på veldig våte veier?
  6. Ok takk. Vet ikke hva Fluidfilm er, men kan sikkert prøve det? Ja, jeg driver og demonterer innerdekslene på alle fire dørene her, for så å prøve en sånn vannetest med hageslangen. Enn så lenge ser det helt dønn strøkent ut inni dørene. Det er rundt 15 grader her i garasjen. Må det være varmt ute for at det skal dryppe kondensvann? For det kan jeg jo prøve. Men hvorfor så lavt som mulig?
  7. Nå har jeg endelig kommet meg til en plass hvor jeg har litt flere muligheter. Slenger ut noen bilder av tingenes tilstand: Finner ingen åpenbare steder hvor vannet kommer inn. Er bløtt over hele, men føler fortsatt at det kanskje er hakket mer vann høyre bak enn ellers. Rusten på bilde to der, Hvor lang tid med fukt tar det før det blir seende sånn ut egentlig? Er dette et tegn på at det har vært vann der i mange mnd, eller kan dette skje fort?
  8. Nei, dessverre ikke.. Kjøpte bare en sånn "luft på boks"-sak på Biltema, som jeg sprayet litt oppi der.. Skjedde ikke stort. Men har nok tilgang til trykkluft til helgen. Ok, takk igjen =) Er det sannsynlig at det kan har rustet hull i gulvet på en normalkjørt 2010mod altså? Og vil det isåfal da dekkes av garanti?
  9. Skrudde opp luka og tok ut filteret. Jeg tror ikke det er direkte fra bunnen av filterboksen dreneringen går ned fra. Isåfall er det veldig lite og godt gjemt. Jeg kom ikke noe lenger med staking med ståltråd undenifra heller, ståltråden kom ihvertfall ikke opp dit hvor filteret sto. Prøvde også å få ståltråden gjennom ovenifra og ned under bien, uten hell. Så jeg vet ikke helt.. Det var nok denne svarte skumgummien jeg traff (tatt fra førersiden) https://i221.photobucket.com/albums/dd171/Mi_Lars/B4E353D1-F918-47B3-A6F8-CBEDDE7C7077_zpsuustwoie.jpeg Kan det se ut som den er litt forskjøvet i forhold til den hvite plasten den "står på"/er limt fast til? Kan uansett ikke helt se for meg at dette skal være problemet, at det er skumgummipakningen som har tettet dreneringen? Så nå føler jeg at jeg er like langt, at jeg ikke vet om dreneringa er tett eller ikke, for jeg kommer ikke til. Har forsøkt å tørke så godt jeg kan rundt der, slik at jeg kan se om det kommer noe vann derfra neste gang jeg kjører og bruker AC. Men det er vanskelig å få det tørt, når det er bløtt i isolasjonen under gummien der.. Har også lagt aviser under store deler av mattene i bilen nå, for å se om jeg kan spore noen lekkasje undenifra etter neste kjøretur i regnet. Eller om jeg spyler bilen med vannslange undenifra. Bilen har begynt å tørke opp litt mer. Har håp om å dra til en garasje med noe tørkeutstyr til helgen, og samtidig prøve å ta ut hele gulvteppet.
  10. Her må jeg ha funnet den tror jeg? Den hvite, firkantede saken som stikker ut her under varmeskjoldet: https://i221.photobucket.com/albums/dd171/Mi_Lars/886F7D9E-5F53-4637-A3E2-1353D2CDAAAA_zpsudulvger.jpeg? Nå gjenstår det jo bare å finne ut om det faktisk er denne som er tett da, og eventuelt hvordan jeg kan åpne den igjen? Prøvde å stake opp med noe ståltråd oppi der. Kom ca 2cm opp, og da kjentes det ut som det bunnet i noe skumgummi eller lignende..? Tips?
  11. Tusen takk igjen for hjelpen oppi dette irriterende styret! 1. Jeg tror kanskje jeg har lokalisert hvor dreneringen fra kupéfilterhuset må komme? For det må vel nesten være på det laveste punktet på huset, eller? Isåfall er det så trangt der, at det ikke går en slange fra huset til torpedoveggen/gulvet, men at det omtrent går rett fra huset og igjennom.. Jeg har ikke sjangs til å hverken se noe eller komme til med fingrene der Ser bare noe hvit plastikk under huset. 2. Og ja, det er kliss bløtt under den tjukke gummimatta. I går sto bilen og gikk med AC på i et par timer, uten at det kom så mye som en dråpe under bilen. Det må da bety at dreneringen fra AC er tett? 3. Jeg har nå jekket opp bilen og satt den på støttebukker. Prøver å finne utgangen/slangen der vannet skal renne ut under bilen, men finner den ikke! Kan den være gjemt under varmeskjoldet over eksosrøret..? Eller kanskje jeg må se lenger frem, under den plastplata..?
  12. Mener du da framsiden av den svære plastikklossen med kupéfilteret i (på bildet jeg la ved), mot torpedoveggen? Eller mener du at den er på motorrom-siden av torpedoveggen?
  13. Har tenkt på at det kan være noe sånt ja.. Har prøvd å se etter dreneringsslange/nippel, men finner ingenting :/ Litt usikker på hvor jeg skal lete også.. Har du mulighet til å beskrive litt nærmere, eller om du har et bilde? Har tatt opp teppet foran på passasjersiden, der passasjeren har beina, og har sett mot midten av bilen og varmeanlegget? Finner ingenting :/ Eller er den under den tjukke gummimatten også? For den er veldig vanskelig å flytte på.. https://i221.photobucket.com/albums/dd171/Mi_Lars/39D107C4-6F15-45DC-B2D2-4976ECF865BA_zpsrsrscqbl.jpeg
  14. Hei =) For et par uker siden merket jeg at det begynte å lukte surt inne i min Fiesta 2010mod. Jeg trodde først at lukten kom fra AC-anlegget, men etter noen dager så jeg litt rundt i bilen, og så at det var mugg rundt gulvmattene bak. Da jeg fjernet gummimattene, forsto jeg at det var kliss vått på gulvteppet under mattene. Det viser seg at det er vått under gulvteppet i hele bilen (litt mer på gulvet ved høyre baksete). Er det noen som kan hjelpe meg med å skjønne hvor alt dette vannet kommer fra? Det er såvidt jeg kan se ingen tegn til dårlige lister langs dører/vinduer. Jeg tok av dørpanelet på høyre bakdør, men alt ser tørt og fint ut. Dreneringshullene nede på døren ser også ok ut, såvidt jeg kan se. Bilen har ikke takluke. Kan det komme fra under bilen? Kan det komme fra AC-anlegget? Jeg kan jo godt prøve å tørke bilen, men tenker at det er smått meningsløst frem til jeg finner ut hvor vannet kommer inn? Håper noen har noen gode tips! På forhånd takk
×
×
  • Create New...