Jump to content

Jonny.B

Gjest
 • Content Count

  1072
 • Joined

 • Last visited

About Jonny.B

 • Rank
  Ford RS
 • Birthday January 22

Medlemsinfo

 • Bosted
  Nordmøre
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • MSN
  jonnyborset@msn.com
 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Nordmøre

Recent Profile Visitors

5043 profile views
 1. Er det mekaniske ventilløftere på disse? Husker att isuzu motoren som stod i Opel ble sånn,der var ventilklaringen for liten,så vi måtte shimse om til mere klaring.
 2. Vet faktisk ikke hvordan jeg legger ut bilder her etter att Photobucket forsvant☺️ Jeg bruker alt av det orginale ledningsnettet,ingenting synes fra motorommet,og jeg kan plugge inn orginal ECU når jeg måtte ønske,men må bytte dyser isåfall,da Haltech ikke støtter lavohms dyser. Kjører du L6 Styring,så må ledningene på TPS sensor byttes om pga att den virker motsatt,men anbefaler å bytte til L8 TPS sensor,enklere å bedre løsning. Elite 1000 er helt sikkert en bra løsning,men tror den er for stor til å få plass i orginal ECU.
 3. Sprint 500 passer perfekt,kjører med det selv,og har montert til flere. Tenkte å prøve Elite 550 nå,mener det skal gå.
 4. Jonny.B

  Arp og wrc

  Tenk deg om flere ganger før du bytter til ARP og stålpakning. Bruker selv orginale strekkbolter og 4lags stålpakning,og er godt fornøyd med den løsningen. Fiberpakning og strekkbolter er nok den løsingen som gir minst bekymringer.
 5. Tok full gjennomgang på fruens Focus RS mk3,alle dørene,gulvet under baksetet og hele bagasjerommet,ble som en ny bil. Og på kjøpet får man den kvalitetslyden når man slår igjen dørene,og ikke den billige blikkboks lyden.
 6. Best virkning er få dempet direkte mot dørplatet,Ford har ikke brukt en eneste matte fra fabrikk. Men du kan også med fordel legge på ekstra mellom dør og dørtrekk.
 7. Måtte finne tilbake min gammle orginal sensor,den fra Burton viser aaaalt for mye. Prøvd å bestille ifra Ford?
 8. Prøvde Dension adapter i en Ranger 13 modell,det funket perfekt. Da med K8 fil innlagt i Dension boksen. Men det er ikke uvanlig å måtte prøve forskjelige typer filer for å få ett bra resultat.
 9. Får egne kabelsett som støtter ryggesensorer,kobblet flere av disse i Mondeo. Er en egen liten høytaler i kabelsettet.
 10. Foruten att det behøver å ha noen sammenheng,så har Mondeo noe dårlig ledningsnett,har funnet ledningsbrudd på ABS sensor ledningene under lokariskjerm/under hovedlykt. Har og vært utsatt for att det faktisk var feil på magnetfeltet på ett nytt hjulager,dog på en Mercedes ML.
 11. Tenkte å legge inn en ordre der selv på Motul olje.
 12. Kan få feilmld på motorstyring ved fjerning av kat også,mottrykket blir så lavt att turboen lader for mye og deretter setter ECU feilmld på høyt ladetrykk. Mulig det går på Ford,men det går iallfefall ikke på Audi / VW.
 13. Har montert noen av disse i Mercedes,synes kvaliteten er dårlig,treig,ufølsom touch skjerm og merkbart dårligere DAB dekning på de,DAB antennen går inn via USB på spilleren,så er litt verre å finne antenne som passer også. Har uten tvil gått for ett kjentere merke.
 14. Har faktisk måtte ha brukt H4 pære for å finne ut problemet noen ganger også:-)
×
×
 • Create New...