Jump to content

spN

Gjest
  • Posts

    441
  • Joined

  • Last visited

About spN

  • Birthday 10/31/1988

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Bosted
    Mosjøen

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

spN's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. NB!!!! Reiser til Oslo om tre timer og kan ta med deler dit dersom noen er interesserte.
  2. Hei, Har følgende deler til Sierra Cosworth til salgs: - Et sett originale Mahle stempelringer. Art. nr. 0 14 79 N0. Pris kr. 600,-. Link til Sarpsborg Motor - Et sett bremseklosser (bak) fra Ferodo Racing. Art. nr. FC408H. Pris kr. 450,-. Link til Burtonpower.com - Oljepåfyllingslokk fra Burtonpower.com. Art. nr. SC1076. Pris kr. 150,-. Link til Burtonpower.com - GREEN Luftfilter (innsats) til Cosworth. Art. nr. P526075. Pris kr. 400,- Link til GREEN filter Delene befinner seg i Nordland, men kan sendes som postoppkrav. Bilder finnes nedenfor. Dersom ytterligere bilder ønskes er det bare å si fra. Alle deler er naturligvis ubrukt. Ved spørsmål, send meg en PM eller skriv i denne tråden. Mvh Espen
  3. fordcosworth, send meg telefonnummeret ditt på en PM så kan jeg sende deg bilder av min - vurderer å selge. Original 4x4 bil men bygd om til 2wd, magenta rød (hellakkert for et par år siden) osv. Vi kan snakkes mer om dette når jeg har fått nr. ditt - hvis det høres interessant ut.
  4. spN

    kutter ved 4500 rpm!

    har nå satt på nytt fordelerlokk og skiftet luftsensoren på innsuget, men ingen forskjell.. Tore, er std 4x4 mener jeg.. Hva er limp home mode, og hvordan fikser man det?
  5. spN

    kutter ved 4500 rpm!

    Har ikke plukket noe nedi fordeleren, annet enn å ta av fordelerlokket for å se at den sto rett på merket sitt.. kontakten til fordeleren har jeg hatt av og sprayet med bremserens. Har også rengjort veivsensoren. Ble null forskjell. Fordelerlokker skal jeg prøve å skifte i morgen, for det så ut som det var noen små riper osv inni det.. men det er noe jeg vet ikke har kommet nå!
  6. spN

    kutter ved 4500 rpm!

    innsuget ble aldri tatt av, så kan umulig være denne heller..
  7. spN

    kutter ved 4500 rpm!

    Yep, dette er urørt, har ikke skiftet ut noe. Har bare hatt av/på kontakter samt pluggledningene og fordelerlokk..
  8. Har nettopp byttet toppakning på bilen, og alt funker helt utmerket og går som normalt helt til jeg kommer opp på 4500rpm. Da begynner den å kutte veldig (ikke noe smell i eksos). Slik har den aldri vært tidligere. Turbotrykket ligger stabilt på ca 1 bar hele tiden fordet om den kutter. Det blir ingen forskjell hvis jeg kjører bilen med full gass opp til 4500 eller om jeg drar på sakte (slik at det er null turbotrykk) Den bgynner alltid å kutte på samme turtallet. Har prøvd å bytte pluggene til bcr8es, men dette hjalp ikke noe. Har også gått over alle sensorer og kontakter, rengjort disse og satt på plass igjen, men blir ingen forskjell. Har også sjekket at fordeleren står "på hakket sitt", og det stemmer. Kan ikke være noe med bensintrykksreg. eller avstand på veivsensor, for disse har ikke vært plukket noe med. Noen som har vært borti lignende?
  9. spN

    Diff

    Ah okei. Hvor får man tak i bedre innmat eller evt ny komplett diff? (Tenker da på 4wd diff) Og hva kommer det sånn ca på i pris?
  10. spN

    Diff

    Hei Lurte på om 4x4 diffen sperrer mye? Har en selv, men sperrer rimelig elendig vil jeg si. Mulig det er selger som har lurt meg også. Passer 4x4 diffen og 2wd diffen overens med tanke på akslinger osv? Hvilken er best av disse to?
  11. ...eller holdes åpen litt til for å få høre resultater
  12. Skal du bruke dem på acr tenkte du? Bor i Mosjøen, er ca 10 mil før du kommer til mo i rana. Har bare ett bilde av dem dessverre, er ikke hjemme for tiden sånn at jeg får tatt fler..
  13. Har 4 stk 17" stående på min nå. 2 nye dekk, to litt slitte. ca 40 mil nord for Trondheim
  14. spN

    Hvem lager chip?

    Hehe stakkars, før han får juling her, så kan egentlig denne tråden stenges. Bestemmer meg for å skifte til en t5 kasse i god stand som jeg har stående på 2wd'n min, og heller overhale den som står på nå en annen gang. Pukkelrygg skulle for øvrig lage chip - er vel bare å glede seg!!
×
×
  • Create New...