Jump to content

Tommy.k.z

Gjest
  • Posts

    300
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tommy.k.z

  1. Fikk prøvd den litt på fredagen. Var litt uheldig å slo nedi med oljefilteret. Hadde ikke det med som reservedel og fikk ikke kjørt løpet på lørdag.
  2. Bilen er ferdig bygd å klar til å brukes;). Ja, det er på tide å gi seg med driftingen. Skal man være med å konkurrerer må man kjøre alle løp samt trene mye siden nivået er så høyt blitt. Og ikke minst så "tar alderen meg" slik at man tenker hele tiden konsekvenser. I drifting skal man ikke tenke på konsekvenser;)
  3. Alt er kjøpt ferdig så dette er nok monter fra fabrikk/grossist. Hele kassa er kjøpt ny fra Krb og Krb trading har importert den fra Usa tror jeg. Det eneste som er gjort er spleinsen som er dreid ned for å passe til Cosworthveiva. Cluchuset er ett orginalt hus fra t-5 som er sveiset om festene på for å passe Tremeken. Dogringene er nok ekte siden de kommer fra fabrikk/importør. Jeg har kun brukt kassa maks 2 timer og grunnen til at jeg selger den er at Cosworthmotoren er solgt og jeg konverterer til V8 som jeg har kjøpt med egen orginal girkasse.
  4. Kassa kan leveres omgående. Kan fraktes.
  5. Selges for 30000- uten mellomaksel ved rask handel
  6. 28000-uten clutchus,clutch og mellomaksel
  7. Mener den heter Tko 600. Det er den samme type kasse som sitter i 340 til Krb trading og den var det vel en 800-900 hester i mener jeg å huske.
  8. Haster litt. Mottakelig for bud.
  9. Tremek dogboks med tilpasset cluthus til Cosworth med racepad og trykkplate samt tilpasset mellomaksel til Cosworth selges. Sveisejobb med cluthus og dreining av inngåendes spleines utført av Krb-trading. (Samme kassa som sitter i 340 til Krb) Brukt maks 2 timer.37000- Befinner seg i Buskerud. Tommy Kåseth Tlf 93012342
  10. Motoren, ledingsnett, kjølesystem og intercoler med trykkslanger solgt. Dogboxskassa selges for 37000- med clutchhus, trykkplate og clutchpad og tilpasset mellomkasel med jokk til kassa. Pug and play! (Ikke innkjørt en gang. Kun brukt ca 2 timer)
  11. Bump. (Det er flere som har sendt tekstmeldinger som jeg ikke har fått svart på siden minne på telefonen nullstilte seg. Ta gjerne kontakt igjen) Har pratet med flere som mener dette er ett billig og godt kjøp:)
×
×
  • Create New...