Jump to content

Guro

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Telemark
  • Medlemskort
    Kun digitalt

Guro's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Etter flere verkstedtimer fant de ut at det var drivstofftrykkregulator hos meg. Når denne ble skiftet har bilen gått som normalt.
  2. Bilen stopper som regel under kjøring, motorlampe og batterilampe lyser, samtidig som autostop vises på displayet. Noen ganger kan den starte opp igjen, andre ganger ikke.
  3. Jeg har en Fiesta 1,6 TDCi 95hk Titanium ECOnetic fra 2013. Den har nå ved flere anledninger gitt meg problemer. Når jeg kjører bilen kan motorlampa starte å lyse gult, motoren går i autostop, og melding om at bilen må på verksted kommer opp. Hatt bilen på verksted, der de prøvde å skifte dieselfilter, i håp om at dette var problemet. Ved diagnose er det ingenting som sier hva som forårsaker denne feilen. Har sjekket ledningsnett og ecu, men ingen visuelle funn. Montert alt sammen igjen, og bilen starter etter dette. Når jeg igjen tar i bruk bilen hender det feilmeldingen kommer og bilen går i nødstopp igjwb. Før jeg sjekket ledningsnett under/ved batteri fikk jeg ikke startet bilen etter at den stoppet. Feilen har endret seg noe, kan nå starte den igjen etter den stopper. Er det noen som har tips?
  4. Sliter med samme problemet. Vet du hvilken jordingskabel det gjaldt? Jeg har en Fiesta diesel som stopper, hatt ecu og sjekket ledningsnett, men ingen visuelle funn. Montert alt sammen igjen, og bilen starter. Når jeg bruker bilen hender det feilmeldingen kommer og bilen går i nødstopp. Før jeg sjekket ledningsnett under/ved batteri fikk jeg ikke startet bilen etter at den stoppet. Feilen har endret seg noe, kan nå starte den igjen etter den stopper. Er det noen som har tips?
×
×
  • Create New...