Jump to content

Fayster

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hamar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fayster's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Fayster

    Diesel problemer

    Har en kuga 2010 2.0Tdci som får feil på fuel system. Den fusker rett før feilen kommer. Og antiskrens begynner å lyse. Denne feilen kan komme etter kjørt 10 mil eller 1 km. Vis jeg stopper å starter den igjen blir den borte og kan kjøre alt fra 1 km til 10 km før den er der igjen. Kan ikke se noe diesel lekkasjer noen sted. Diesel filter er byttet. Noen som har vært hatt samme type feil?
  2. Det har blitt gjort begge gangene sensoren har blitt byttet.
  3. Har en Ford Kuga 140H Motor lampe lyser, har lest ut feil med Forscan : P2452 Diesel Particulate Filter Drifferential Pressure Sensor Circutit P2456 Diesel Particulate Filter Differential Pressure Sensor Circuit Intermittent/Erratic Hadde i sommer samme feil å byttet da partikkel filter og Pressure sensor, feilen ble borte og har vært borte til nå. Har kjøpt ny Pressure sensor og byttet denne igjen, kjært regenerering med Forscan. Men feilen kommer tilbake igjen med en gang. Har testet slanger/rør mellom sensor og partikkel filter og disse er hele og ikke tette. Noen som har noe erfaring med dette problemet?
  4. Ok. Takk for svar. Er dette er større problem om vinteren enn om sommeren da?
  5. Har nå funnet ut at kontakten til vann sensoren i diesel filter lokket har smeltet. Så må få kjøpt nytt diesel filter lokk og ny kontakt til sensor. Er nok dette som gjør at den stopper og lei å starte igjen. Det blir hull i lokke så det kommer luft i dieselen. Men i informasjons skjermen står det move gir skifter to P. Selv om den står i P. Er dette et kjent problem? Evt hva kan dette skyldes?
  6. Jeg har en for Kuga 2010 automat. Den starter og etter et halv minutt stoppere den igjen. Når jeg da prøver å starte vil den ikke starte før etter den har prøvd i et halvt minutt. Sånn har den vært en stund fra og til. Men nå starter den men når jeg setter den i Drive og slipper opp bremsen for å kjøre stopper den. Har funnen ut at vis jeg da skal starte den må jeg holde automat spaken i press mot revers så starter den med en gang. Virker som om det er noe galt med Automat spaken eller bremse bryter er det noe som har hatt noe problem med dette her?
×
×
  • Create New...