Jump to content

Tr1802

Gjest
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Skien
  • Medlemskort
    Kun digitalt

Tr1802's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hei. Beklager litt sen tilbakemelding, men den var super med tanke på å få parkbremsmodulen ut av servicemodus igjen. Tusen takk! Noen som har noen tips på hvor denne parkbremsmodulen kan befinne seg, eller hva strømtapet kan skylles? Tomas
  2. Hei. Nei jeg har ikke fått kjørt de ut i det hele tatt. Etter bremseklossbyttet har jeg ikke fått kontakt kommet lengre enn at testeren sier den ikke får kontakt med modulen... Om jeg prøver å kjøre ny runde med servicemode kommer jeg like langt, (ikke kontakt med modul).
  3. Hei. Jeg har over en periode nå hatt strømtap på in Galaxy 2011 mod. Hvis jeg parkerer og bruker parkbrems (elektrisk) ser det ut til at bilen sovner, men symbolet for parkbrems lyser i displayet. Sist jeg målte strømtapet var det på 0,3 A. Det ligger ikke inne noen feilkoder på parkbremsmodulen. Hvor finner jeg denne modulen? Kunne tenkt meg å sett på kontaktene for å kontrollere for irr etc. Før helgen skulle jeg også bytte bremseklosser bak og måtte i den forbindelse kjøre stemplene tilbake med tester (En foxwell 680). Etter å skiftet klossene får jeg ikke lengre kontakt med styreenheten samt at det er en feilmelding om at modulen er i servicemode. Noen tips til å komme tilbake til normal tilstand. Kan disse to feilene ha noe sammenheng??
×
×
  • Create New...