Jump to content

Eigil Stene

Gjest
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Bærum, viken
  • Medlemskort
    Kun digitalt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eigil Stene's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. hei Ser at kablene er tilkoblet nr 58 og 59 på styrings oksen. Er det noe jeg kan måle i selve boksen på de 2 polene uten strøm på?
  2. Hei Har sjekket kablene og finner ikke brudd. På hjernen står det AQUA EEC-VI Kan den være lik noen av de hjernene du har?
  3. Hei Supert innspill. Jeg skal prøve å bytte om ledningene for å sjekke om gnist flytter seg. Skjer det, ser det ut til at styreenheten har feilen. Om jeg(bilen) trenger ny hjere er jeg interessert i å kjøpe.. Kommer plutselig tilbake Uansett tusen takk for gode innspill.
  4. Hei Takk for input. Det er nok riktig som du sier. Motor på denne er byttet fra 1,6 til 1,8. Derfor kan motor være nyere modell enn 1991. Da må jeg først sjekke kabling, som er enklest om det er brudd. Måler forresten lik spenning på begge ledninger inn til coil. Antar 1 ledning til hvert par plugger + 12V +. Det er de 3 ledningen inn til coil. Stemmer det? Kan det være feil kun på en kurs i styreenheten?
  5. HAR 91 MOD ESCORT MED 1,8 MOTOR. NY TENNINGSMODUL (COIL) MEN DET ER IKKE GNIST PÅ PLUGG 1 OG 4. Ford sier at her tennes 2 og 2 plugger. Hva kan feil være? Glad for tips hvor jeg kan feilsøke.. det er en 1800 efi motor. holder den info?
×
×
  • Create New...