Jump to content

Koks

Gjest
  • Posts

    156
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Trøndelag
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    trøndelag

Recent Profile Visitors

2639 profile views

Koks's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Er klar over det. men så kom jo MK3 modellen i 01, så sånn sett er jo ikke dette så veldig relevant. Er det ingen som har noe svar på spørsmålet mitt i posten over?
  2. Hvor mye har alderen å si på Mondeo? dvs, den skal jo være bedre etter faceliften som kom i slutten av 03? Men er det stor forskjell? Er det verdt å legge i en del mer penger for å kjøpe en etter facelift? Har funnet en del fine før faceliften som ikke er så dyre. mens de etter facelift koster en del mer ser jeg.
  3. Jeg sliter med å finne de til den prisen i allefall.. Da har de i såfall gått langt og er dårlig fulgt opp med servicer osv. Dieselbilen ble solgt. Men bensin bilen er fortsatt aktuell. Er bla. xenonlys på den. ikke noe rust. har fått tilbud på 103 tusen fra fordforhandler.. Er det noen fordeler/ulemper med bensin kontra diesel? Disel motorene bruker vel mindre drivstoff. men er kanskje dyrere vedlikehold? Jeg kjører mye om sommeren men ikke så mye på vinteren. På sommmeren kunne jeg tenkt meg disel, men på vintern er vel kanskje ikke det noen fordel da? (pga jeg kjører ganske lite da) Og hvordan er automaten på disse?
  4. Den første ligger ute til 85 hos forhandler og den andre er det 103 for, begge hos ford forhandler. Finner nesten ingen av disse modellen som ligger under 40k i pris i midt distrikt. Da har de i såfall gått 250-300k
  5. er en Ghia utgave som har gått ca 140 000km. er 116hk. Sedan. Kan dette være ett trygt kjøp? eller er det mye feil på disse modellene? Kjenner veldig lite til diesel motorene feks. Vurderer også en 2004 1.8 bensin, gått 89 000km, 125hk, det er vel en trend. combi. Men denne ligger 20 000kr høyere i pris enn den andre. Begge bilene har 1 eier og har fulgt servicene. Hva tror dere?
  6. Du kan jo se på Opel Zafira.
  7. Det dugger på ruta når jeg kjører vifta på normal kald luft. Hvis jeg setter på AC, forsvinner duggen. Er det pollenfiltere som må byttes? eller kan det være andre ting? varmeregisteret?
  8. Koks

    Kjøpe Mondeo MK3

    Kverna: bli både dyr og har gått langt, + at jeg ikke tenke å ha stv. Litt mostridene meldinger om MK2 her men Kimsa: hva er bedre med den sorte motoren? Og er det bare 1.8 som sitter i etter facelift? Diselen er uansett uaktuell.
  9. 1.6 literen er ikke så dau da. Er ikke noe racermotor men går helt greit med 2 personer i bilen. Over det så merkes det nok ja.. Men bilen ser jo rå ut!!
  10. Koks

    Kjøpe Mondeo MK3

    Takk for svar:) Ja ble veldig skeptisk til den rusta der. Så står over den. 04 modellen blir for dyr :S Så spørs om jeg venter med å kjøpe MK3 Mondeo til jeg evt har mulighet til å legge i mer penger. Siste utgavene av MK2 da? er det noe å satse på? har vel vært litt av hvert med dem?
  11. Koks

    Kjøpe Mondeo MK3

    Vurdere å kjøpe Mondeo MK3. Hva kan dere si om MK3 Mondeo? Er vel ikke all verden med feil på disse? Jeg må nok handle en av de første utgavene 01/02 pga pris. Noen motor som er å anbefale? Har vært å sett på denne: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=27504885 Er tatt noen servicer på den, men ikke alle. Klakke lyd i forstilling, men det skulle ordnes før ett evt kjøp. Er dette bra pris? Den er visst satt ned fre 83 000kr til 69 000 kr. Har hørt mye om rust i dører på Mondeo, å det er det nok også på denne. 3 av dørene så slik ut(se bilder). Selger mener at "alle" Mondeo får rust i dørene. Men det skal da vel ikke se sånn ut etter rep? Har ikke sett på mange Mondeo, så har ikke noe å sammenligne med. http://bildr.no/view/868939 http://bildr.no/view/868940 Har også sett noen alternativer på Finn: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28072461&folderId=575807 http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=27600584&folderId=1491625 Dette er jo biler som står ett stykke unna meg. Men jeg liker den svarte ganske godt. Håper på synspunkter fra dere.
  12. Takker for svar (Gjelder ikke deg ArneR)
  13. For ikke lenge siden begynte det å komme en lyd i taket på min Focus 99 modell. Det er akkurat som at noe sklir fram å tilbake i taket når jeg kjører i svinger. Jeg prøvde å trykke litt lett i taket fra innsiden og da hørte jeg knase lyder. Når jeg var ute å kjørte i dag hørtes det ut som at noe skled over taket og ned i den midtre stolpen. Hva kan dette være? Hva er det som er mellom undertaket(filten) og selve taket?
  14. Lurer litt på hvordan MK3 Mondeoen er. Er dette en bil å satse på? Tenker da på en av de siste som ble laget av disse 05/06 mod. Sedan som er aktuelt. Motor som er å foretrekke? Er det stor plass i baksete? og er det mye beinplass?
×
×
  • Create New...