Jump to content

Niclas

Gjest
  • Posts

    595
  • Joined

  • Last visited

About Niclas

  • Birthday 09/18/1986

Contact Methods

  • MSN
    niclas.saether@hotmail.com

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    In the air tonight

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Niclas's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Syns Ford har vært flinke under krisen, tenk bare på government motors hehe
  2. Ford banker markedet Ford Motor legger frem bedre tall enn ventet. Artikkel av: SIX News (HegnarOnline - 28.1.10 13:24) Bilprodusenten Ford Motor leverte et resultat eksklusive engangsposter på 0,43 dollar per aksje fjerde kvartal. Ventet var 0,24 dollar per aksje, ifølge Zacks Estimates. Inntektene var 35,4 milliarder dollar mot ventet 30,9 milliarder.
  3. Knotete og få til det? hva syns du jeg burde prøve?
  4. Min er ikke svart, den er grå aktig med blå knapper... Virker som du forklarer noe av det lignende jeg så under knappene på fjernkontrollene, slitasjen... Men spesielt at begge har tatt kvelden... Stemmer også det du sier med 10sekunders hurtig blinking da man åpner dører/panser... Har et senario at den ene har tatt kvelden pga dårlig kontakt eller hele dritten ødelagt generelt.. har vært med i vaske maskin før så burde si seg selv. Og den andre jeg ekstra nøkkelen jeg aldri bruker er tom for batteri, skal sjekke den andre for strøm tenker jeg... høres dette logiskt ut? Virker da som Defa systemet på bilen er helt mmmk?
  5. Har nok ikke noen nødkode ! Så da blir det vel og gjette, eller står det kanskje på defa hjernen også? Prøvde meg litt nå, de to fjernkontrollene har 1batteri i den ene som det stod CR2023 ellerno og i den andre var det 2batterier begge kontrollene er like utvendig og innvendig. Sprayet litt 5-56 på kontaktene osv og satt det sammen igjen uten tegn til liv fra noen av dem. Målte 5,75V på den med dobbel batteri.... merklige saker....
  6. Ok, da skal jeg sjekke kontaktene i fjernkontrollen engang til... dobbelt sjekket batteriene jeg prøvde med nøkkel hul lys ting på nøkkel knipa. Og da burde jeg ha rett med det jeg tror at det ikke var 12V batteri.. Takk for tipsene, noe mer jeg skal se etter?
  7. Hm usikker på hva du mener... Det er start sperre knus sensor med en diode siden av tar jeg ikke feil. Tror ikke den er så gammel. Usikker på om den har pleid å blinke når jeg åpner døra... dette har kun skjedd før, som jeg husker bare da nøkkelen stod i:)
  8. nei, fortsatt like langt gitt... går meg på nervene....
  9. nei nei! hoooh.. neida.. siktet defan!
  10. Og det er fjernlåsen jeg er interessert i.... merklig nok... ikke dumt med start sperre og knus sensor heller! Skal søren sjekke batteriet igjen, testet det med engang da det kræsjet men ikke noe resultat... merklige saker. Har sjekket boksen under dashen også, demonterte og kom så vidt til det fanskapet... sjekket alle kontakter osv... men var like langt etter det.
  11. Tenkte jeg skulle høre her først. Sikker noen luringer her som har koblet det opp sjøl også, tviler jeg ikke på
  12. Halo ! Noen her som har hatt problem med sin defa på bilene sine? Min har fungert knirkefritt i mange mange år, men har nå tilslutt valgt å slå seg vrang. Symptomer : fjernlås helt dø, alarm dioden lyser kun hvis jeg åpner døren med tenning på, og varer kun i noen få sekunder. ellers så er det ikke så mange tegn at det er liv i den. Sentral låsen fungerer helt ok hvis jeg gjør det manuelt på bilen. Har prøvd å ta strømmen også uten noen bedring eller forandring. hva skal jeg finne på ?
  13. Har du ikke sett det langs Nordbyveien, stående på den store taxi plassen? Hvis du tenker på den mølla? Så tror jeg den ble lagdt ned der oppe, mener noen fortalte meg det! men usikker...
  14. TAKK 2år til, herlig!! Får bare passe opp for rullende tek. kontroll! hehe
  15. Jordet lamdaen og fikset noen eksos klemmer som ikke var helt stramme... Tror mye spilte rolle her... men hverfall!! EU GODKJENT
×
×
  • Create New...