Jump to content

Fredrikford

Gjest
  • Posts

    189
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

1293 profile views

Fredrikford's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Blir vell pumpe på meg, 4x4 pumpa fra cossie passer rett over den?
  2. Er det nødvendig med dette på ist? har cossiestempel og råder. har tenkt meg rundt 200-250hk. Noen som har kjørt uten? Holder det med org ohc pumpe? Takker for svar.
  3. Ja, men jeg tror det er den lille slakken som er problemet. Toppen er planet 2mm, så da blir det sikkert tøft å være tettning med litt slakke i ventilstyringen. Det er grei kvalitet på tettningene iallefall. Takk for svar.
  4. Mine tettninger ryker stadig. Er det dette som skjer hvis det er litt slakke i ventilen? kunne kjenne litt slakke, men ikke mye. Har byttet tettninger to ganger nå. Ja, ventilene er justert.
  5. Okey, det er plast flottør. får ikke testet trykket idag, må lage meg en trykkboks først.
  6. Jeg har en och motor med granada 2.8 gasser, denne har jeg tenkt å montere turbo på. Kan jeg bruke elektrisk bensinpumpe i motor-rom? Og om jeg kan montere nippel på gassern "motflåttør kammer" og kjøre over 1 bar ladetrykk? Håper på svar fra noen som har litt erfaring med gasserturbo
  7. Fredrikford

    Hjelp!

    Jeg er ikke sikker på hvor mye grader fr30 kammen skal stå på, men når punktet var rett på veiva, så sto kammen v.syl 1 vannrett. mot høyre timing 20/60 60/20? sier med ikke så mye
  8. Fredrikford

    Hjelp!

    Ja, har justerbart kamdrev. Og har justert fordeleren når motoren går. Men når jeg vrir fordeleren til jeg får tenningspunktet der hvor det skal være(Det tykkeste punktet til venstre på reimhjulet) så går den veldig dårlig. Kan registeret være feil? Jeg monterte det likt som orginal motor skal være.
  9. Fredrikford

    Hjelp!

    Jeg får ikke tenninga 100%. Når jeg bruker tenningslampa på syl nr 1, så blinker den når punktet er ca 25mm for langt til høyre. Selv om det er da den går lettest på tomgang. Hva er galt? Har kvasskam og planet toppen 2mm hvis det har noe å si.
  10. Hehe, ja det var det jeg trodde om dette produktet. Bare tull og jalla på nettet ang disse produktene.
  11. Noen som har prøvd disse elektriske kompressorene? Lurer på hvilken type som gir mest for penga, og om noen regulerer trykket etter turtallet på motoren.
  12. Noen som har peiling ang. montering av kompressor på pinto motoren? Isåfall hvilken kompressor som er best egnet, og om det funker å bruke det ekstra sporet på dynamoen for drivreim til supercharger'n.
  13. Jeg lurer på om det finns andre typer vinger som passer bra på en 3dørs sierra? Da tenkte jeg på noe alla wrc vingen til escort cos, eller noe annet? universalvinger.
  14. Racing red er en farge har jeg hørt, men noen som vet hvilken fargekode det er? Er racing red lysere enn ferrari rød? <--- Skal ha samme farge som på profilbildet:) "gammel bilen"
×
×
  • Create New...