Jump to content

tmars

Gjest
  • Posts

    559
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tmars

  1. Veteran i regelmessig drift. God mekanisk stand, motor sviver fint og starter alltid (1500 V4). Bilen ble påkostet 10 000 på merkeverksted for 3 år siden i forbindelse med EU-kontroll, og vært lite i bruk 2 siste år (kun kjørt ca 2000 km). Vært bytta olje og filter jevnlig. Noe rust på skjermer, hjulbuer og litt nederst på kanal. Sliten originallakk, samt trekk på framseter. Km-teller står på 16 000, men om bilen har gått 116 eller 216 er jeg ikke sikker på. EU-godkjent til mars 2011. Lav årsavgift, billig forsikring og gratis omreg- her har du billig bruksbil eller et artig prosjekt! Selges på grunn av studiene som gjør at jeg ikke får brukt bilen. Alle bud mottas, pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse. Bare ring eller send sms for mer info:) Prisant: 15 000 Tlf: 98672061 Bilen kan sees på Gjøvik.
  2. http://smuglesning.no/view.aspx?postID=4990
  3. Heisann, har en 69 Taunus med det man kan kalle velbrukte framseter, trekka er rimelig slitne og fæle.. Finnes det noen plass der man får kjøpt nye trekk (ikke sånn jallemekk fra biltema ol) tro..? Eller evt nye seter.. Passer seter fra andre Taunuser/bilmodeller inn i 12M`en?
  4. Jess, takker for alle tips... Skal høre litt rundt nå, virka som RSEuroford kunne være behjelpelige hvertfall:)
  5. Heisann, noen som har noen aning om hvor man kan få tak i foringer og andre slitedeler til 40 år gammel Taunus? Trenger de to fremre foringene til innfestinga til bladfjørene bak..Er en 1969 12M
  6. Husker jeg betalte 4k (ikke hvitt ) for fanger, grill, skjørter, spoiler og speil til sierran jeg hadde.. skulle også lakkere ett speil og en fanger hos en annen lakkerer, han skulle ha 6000...Så, ja det varierer litt..
  7. Noen som har takbøyler eller takstativ av noe slag som passer en 1969 Taunus? Bare ta kontakt, tlf: 98672061 :=)
  8. På mekonomen her tar dem pinadø 1500 for å vri litt på de 2 (!) skruene man får justert på sierra.. Selve kontrollen koster 1000, hvis de skal justere blir det som sagt ca 1500 kroner Men har hørt om verksteder som gjør det for ned mot 800
  9. Som topic, helst på østlandet. LES: billig, trenger ikke være fin tlf:98672061
  10. tmars

    Fjører mk1

    Heisann, noen her inne som veit hvor man kan få tak i fjører til en 1980 fiesta? Er dem like som mk2 elller fra andre modeller?
  11. Jo, takk:) men som sagt: er noe småplukk som skrevet lenger opp
  12. Oppdatert med bilder tatt i dag (skiltet foran er bare tatt av pga av grundig vask:P)
  13. Da må omsider godbilen selges grunnet militærtjeneste Bilen er en 1991 modell Ford Sierra sedan med DOHC- motor, mørk rød av farge, gått 170 000. Bilen er regga første gang seint i 1991, men er en 1992 modell. Har bla ny type dash. Jeg har hatt bilen i to år nå, kjøpte den i et dødsbo, inntil da var den eid av et eldre ektepar nesten helt siden den var ny! Bilen er godt tatt vare på, og jeg har byttet en hel masse slitedeler. Har byttet olje og filter hver 5000 så lenge jeg har hatt den. Motor går fint og starter hver gang, ikkeno fusking eller sådan og bruker hverken vann eller olje, men svetter litt. Bilen har fine 17" felger der to av dekkene er ett år gamle og de to andre er kliss nye. Det står også på cosworth styling med SAMTLIGE jekklokk/deksler. Fines ikke rust i hjulbuer og utvendig på karosseri, og svært lite under bilen. EU- godkjent fram til jan-09. Bilen fremstår som et fint eksemplar. Har noen små parkeringsbulker og noen riper som muligens lar seg fjerne med litt god polering. Av skader å nevne er det en bulk/ripe nederst på høyre framskjerm, og en liten bulk nederst på venstre framskjerm. Følger med ett sett vinterdekk og ett ekstra sett somerdekk. Det kan også følge med en cosworthfanger til (har noen sprekker) som har stått på bilen i vinter. Understell: Gule justerbare koni Lesjøfors senkefjører 40mm (godkjent i vognkort) Byttet for ett år siden casterstagforinger, traversforinger bak, tennplugger, komplette bremser bak, håndbrekksvaier og rattakselforing. Fjærtårnstag bak. Motor: Original Dohc motor med K&N konfilter Simons effektanlegg, katalysator byttet i vår Utvendig: cosworth fanger (lagunaleppe kan monteres) skjørt spoiler grill lakkerte speil lister hvite blinklys 17" felger, 205/40R17 dekk Følger også med masse deler (om ønskelig), luftfilterbokser med filter, dempere, fjører, oljetrykk, vanntemp målere osv.. Pris: 32 000,- Dette er bilen (senka litt mer i photoshop bare:P) kommer fler bilder etterhvert Bare ring for mer info eller hvis du lurer på noe: 98672061 Bilen kan sees og prøves på Gjøvik, Oppland.
  14. Kjøpte en slik foring på ford i dag til en sierra dohc for den nette sum av 396 kronasjer, men mulig festet mot girkassa er annerledes på cosworth selv om det ser ganske likt ut..
  15. Er det gummifeste/foringa du mener man må ta ut eller hva?
  16. Sånn er min også, men må man kjøpe hele den traverstingen ny eller bare foring?
  17. altså trenger ikke hele eksosanlegget, kun den midterste delen, saken er at de to "pottene" der må ha innmat:)
×
×
  • Create New...