Jump to content

L.P.

Gjest
  • Posts

    75
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

L.P.'s Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. L.P.

    Ladetrykk

    litt OT, men noen som kan forklare meg hva en actuator gjør?
  2. L.P.

    Solgt

    javisst, ett sted må jo buderunden begynne
  3. L.P.

    Solgt

    gir deg 4k for forsterker.
  4. L.P.

    Inntolling av cossie

    COC og TUV papirer, er det det samme? også kalt typegodkjenningsdokument?
  5. L.P.

    Butikker

    Hadde det ikke gått ann å få samletråd med alle disse butikkene/linkene, og fått den prioritert/klistra? skyt meg om det finnes en allerede, eller om det var et dumt forslag
  6. L.P.

    slett

    er det orginale motorfester?
  7. L.P.

    tempmåler kluss

    Hei. Starta bilen her en dag også hørte jeg et lite "klink", så føk temperaturmåleren til topps og forble der. Tok en nærmere titt og da så jeg at den var tom for kjølevæske, og fant ut at det var en lekasje ved slangen til kjølinga til turbon. Fylte på ny kjølevæske og lufta osv. men temperaturmåleren går fortsatt rett på topp, så fort jeg slår på tenninga. noen som vet hva som kan være feil? Er en sierra cos. 4x4. Takker for alle svar. Mvh L.P.
  8. facemotorsport har iallefall 1.4mm WRC pakning. -->LINK<--
  9. Okei. Takk for godt svar Noen som husker momentet lagerbukken skal trekkes til med? Om det er den/de sim ringene som er ødelagte så bytter jeg reg.reim og strammehjul samtidig, noen som vet momentet strammehjulet skal trekkes til med? Mvh L.P.
  10. Okei.. Takk Er de vanskelige å bytte? evnt. hvordan gjør man det?
  11. litt offtopic kanskje, trådstarter får si ifra om det ikke er gret at jeg spør i denne tråden.. Er det vanskelig å bytte disse simringene? Tror jeg må bytte på min sierra cosw. 4x4.
  12. hmm.. det er vel bedre å bytte til polyforinger enn å ikke bytte de i det hele tatt? de er nokså dårlige...
  13. Hey.. Har kjent over foringene på bilen, og fant noen som var veldig myke. Det var den ytre foringa på bærebrua bak, på begge sider. Er disse vanskelige å skifte? noen tips og triks? Hvordan foringer annbefales å sette i? Mvh L.P.
  14. L.P.

    Effekt i min Cosworth?

    ahaa.. var det som var litt diffust for meg skjø. Trodde man måtte fjerne den orginale lambdan, og derfor trodde jeg også at man måtte inn med PC og kødde. men da er det jo egentlig ikke noe stress å fikse. Da vet jeg hva jeg skal bruke penger på neste måned også da hehe.. Noen gode å annbefale da?
×
×
  • Create New...