Jump to content

kRRistian

Gjest
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

About kRRistian

  • Birthday 01/09/1984

Medlemsinfo

  • Bosted
    Rogaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

2080 profile views

kRRistian's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Bilen har rust i gulvet, spesielt angrepet er infestninger til traversforinger og undersiden av bagasjerom hvor steinspruten står fra bakhjulene. Den har ikke rust i skjermer og dører, noe som er merkelig... Jeg vil anta at det er mye rust i kanalene og, jeg har ikke hatt av skjørtene enda men er rimelig sikker hvis jeg kan få dømme ut fra gulvet. Jeg har hatt biler før hvor det er et hull og to i gulvet, og bare så det er klart så er sierraen i en helt annen liga. Jeg har ikke spesielt god greie på sveising, så planen var å sette bort arbeidet til noen men så kom storken med to unger og lokalet vi leide skal rives så det ble mye på en gang. Nå leier jeg et mindre lokale hvor jeg har plass til en bil, men har klemt inn begge to (har en taunus også). Så for at jeg skal kunne ha plass til å jobbe med taunusen vurderer jeg om sierraen må gå. Bilen er registrert i norge og har norske skilt, disse er levert inn siden det mangler eu-kontroll og det er liten vits i å kjøre den på noe kontroll med det gulvet. Jeg har er lite lysten på å selge den i deler, ville helst at den ble komplett igjen slik den fortjener.
  2. Hei alle sammen og god jul! Bare så dette er klart så er ikke dette en salgsannonse, jeg vil bare finne ut hva verdi bilen har. Jeg har en 91.mod sierra cosworth som er importert fra Sveits, bilen hadde 1.eier i Sveits og jeg er den tredje eieren siden den kom til norge. Den er bergunderrød med skinninteriør og har elektriske vinduer foran. Bilen har rust i rammevanger og kanaler samt gulvet er generelt dårlig stand, ellers er bilen fin i lakken men har noen småbulker her og der. Motoren er nybygd med nye stempler, balansert veiv, store dyser, garrett 3071bb, grenrør, airtec intercooler, airtec turbocooler, aluradiator av ukjent merke, Link pluss datasprut, alt av lagrer, High flow/high pressure oljepumpe, 2 dobble coiler, svart samco, 3" mongoose. Ellers har bilen bilstein dempere, compression struts, stabstag foran og bak, originale felger, turbogroove bremseskiver med ebc klosser. Har noe deler som jeg selger med hvis jeg bestemmer meg for å selge, blandt annet coilovers..... I mine øyne så er motoren stort sett det som er verdt noe. Noen tenker nok i de baner hvor de vil ha rammenummer og vognkort, det har selvfølgelig en verdi men siden dette er en originalbil hadde det vært kjekkt om noen med mad skills i sveising ville hatt hele sullamitten. Til info så er motoren bare grovmap`et, men har sett samme oppsettet på en escort som kjører på vanlig bensin og tar ut rett over 400 hjulhester, jeg har såpass store dyser at jeg ville hatt to map, et for E85 og et for bensin.... Motoren kom på rundt 75.000 slik som den står nå. Alle vurderinger og spådommer mottaes med takk. Mvh. Kristian Slanger er nå byttet til sort!
  3. kRRistian

    Solgt

    Har du link til prosjekttråd? Hvordan er karosseri mtp rust?
  4. Kan bytte i en 71 2-dørs Taunus coupè med 2.0L Zetec, smidd innmat, custom maskinert svinghjul som passer Zetec veiv og Cosworth T-5 clutch, Nyoverhalt T-5 kasse, Stor intercooler (Daf lastebil), Motor og drivlinje er linet opp og står i bilen med custom motorfester og termostat er flyttet frem for å få motor så langt bak i motorrom som mulig (god plass foran motor nå). Litt overflate rust hvor det har vært steinsprut, alle deler finnes men montering gjenstår. Har også flens til og lage grenrør + rørbend til å lage runnere pluss T3 eller T25 flens og wastegate med tilhørende flens. Har med andre ord det meste, men har og fått 1.stk sønn så det er litt for få timer i døgnet til denne bilen :-( Holder hus i Stavanger så du får komme å se om det er av interesse.
  5. Ble det handel her? Hvis du ikke fikk bud så kanskje du skulle kommet med en prisantydning, det kan være flere interesserte
  6. Har en sierra som burde få litt nytt edelt metall i gulvet, ser at det går å få kjøpt div ferdige profiler på veng men har og hørt at disse passer dårlig... Noen som har tips hvor man kan få kjøpt dette, eventuelt en annen løsning?
  7. Hvis du klarer og finne inpresset og det er litt i nærheten av ET45 så kan jeg lempe litt på prisen :-) Kan selvfølgelig gå billigere men 4k var tenkt som "utropspris".
  8. Felgene har noen riper her og der, planen var og sanblåse og lakkere, men det blei ikke prioritert siden de står på Connect`en som bare brukes. Dekkene som står på er det lite igjen av. Vil ha 4000 for de. Har bekjente som kjører den strekningen så transport er ikke no problem :-)
  9. Har noen S-max 18" som jeg kan kvitte meg med, legger penger i mellom selvfølgelig. Kan det være av interesse?
  10. Ville hatt en prisantydning på drivverk på pm, samt litt om stand.
  11. Hva trenger du av cosworth deler?
  12. Den er ikke god å få tak i! Trenger en jeg og, men har nesten gitt opp å etterlyse.... Du må gi en lyd hvis du plutselig skulle få 2 for hånd
×
×
  • Create New...