Jump to content

Rockfordman

Gjest
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

About Rockfordman

 • Rank
  Ford
 • Birthday 07/23/1987

Medlemsinfo

 • Bosted
  Trondheim
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Trondheim
 • Interesser
  Hovedinteressen er bil. Lidenskap for BMW og gamle Forder :-)

Recent Profile Visitors

2127 profile views
 1. Ønsker å kjøpe Motor Fra Escort RS turbo, MKIII eller MKIV. Bør være så komplett som mulig. Evnt. en beyond repair bil som kan brukes som delebil :-)
 2. Sier seg selv at et firma skal selge bilene for mer enn de kjøper de for, ellers blir det vanskelig/unødvendig å drive ;-)
 3. Rockfordman

  Fiesta bilder!

  Mitt siste innkjøp :-) Denne skal bli fin :-)
 4. Har allerede ringt på den. Budrunden var allerede i gang, så får se hvor høyt det ender...
 5. Kun Mk1 som er interessant :-)
 6. Ja den der lå på finn i januar 2010. Var i kontakt med daværende selger. Dumt jeg ikke fikk med meg at Koolart skulle selge den i fjor. Virker som det er mange som kjøper de fulle av inspirasjon, men rett og slett feiger ut før de kommer i gang.
 7. Kjempefint :-) De er enkle å kjenne igjen med de runde frontlyktene og xr2 dekor, samt sort bredding.
 8. Det er nå over 10 år siden jeg virkelig begynte å sikle på Mk1 XR2. Hadde en 1.1L selv og drømmen var da å bygge om denne til en XR2. Etterhvert som tiden går og jeg har vært innom flere ulike bilmerker som bmw, mazda, subaru og vw, klarer jeg fremdeles ikke å gi slipp på drømmen min om en Mk1 XR2. Disse har bestandig vært skjeldne i Norge, og er om nå ikke umulig å få finne, så meget vanskelig å oppdage. De få eksemplarene som var i Norge (Har ikke oversikt over hvor få det kan ha vært) Er nå trolig hugget, men jeg sjekker av og til finn i håp om å finne et låveobjekt noen ønsker å selge. Er det noen som har noen tips over hvor det lønner seg å starte letingen etter en slik bil? Har også søkt i både sverige og danmark, samt mobile.de uten hell. England er ikke aktuelt som annet enn delebil, da jeg vil sitte på riktig side. Har et ønske om å finne en original v.styrt, komplett bil som kan restaureres til original stand. Om noen har tips å komme med er jeg meget takknemlig :-)
 9. Bumper denne. Har fortsatt Xr3i Spoiler og baksete Tror jeg har vindusviskermotoren også.
 10. Den km standen kan umulig stemme?
 11. Rockfordman

  Fiesta bilder!

  Ser de felgene snart har stått på fiestaene til alle fiesta entusiastene i Trondheim Herregud som jeg savner mk1'n min. Må skaffe en ny tror jeg.
 12. Jeg har dette fra en 87 Xr3i 3-dørs. Vet ikke om det passer?
 13. Har enda noen deler liggende som jeg vil bli kvitt. Hvis ikke blir det kasta. Spoiler til bakluka Bremsekraftforsterker vindusviskermotor baksete
 14. Har enda baksete, coil, varmeapparat, bremsekraftforsterker og vindusvisker motor liggende. Dette skal bort Kom med bud!
 15. Solgt for 5000kr idag. Fezworth skal kjøpe felgene i helgen. Raskeste salget jeg har vært borti dette
×
×
 • Create New...