Jump to content

NeDD

Gjest
  • Posts

    337
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

NeDD's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Om de er originale og ikke skiftet så har de bare seget ned. Av med dørtrekket og løft opp vindusheisen de siste millimetrene. Evt smør opp om det er størt. Kan være en mulighet.
  2. Koblet fra luftmengdemåleren i dag, og bilen var lik som før. Da blir fasiten at om jeg kjøper ny, så blir bilen "fuske-fri" ?
  3. Fusker er riktig ord! Skal prøve på ny med den luftmengdemåleren.
  4. Hei! Har prøvd å koble fra koblingen til luftfilterboksen, men fortsatt så kan jeg ikke gi mye gass mellom dette turtallet. Da fusker den og kveler seg litt. Det er nok til at det irriterer, spesielt nå når jeg har begynt å kjøre mye med tilhenger. Hva kan være galt? Luftmengdemåler - Ok, siden det ikke var bedring?
  5. Ny sikring, relè og pære. Fortsatt ingen virk. Har ikke el-speil. Manuelt her i gården :/
  6. Bumper denne.. Byttet relèet. Sikringer er bra, relèet er bra og lyspæren fungerer. Men likevell nullstiller klokka seg og takbelysningen uteblir... Noen som kan forstå problemet?
  7. Trenger kun det ene relèet. Fikk ikke ordnet meg den dagen. Delebilen var allerede ribbet for sikringsboksen i front.
  8. Ikke fått tak i enda, så må vente med oppdatering.
  9. Takker for svar! Skal prøve relèbytte i kveld. Til info så har jeg ikke gjort noe med ledningsnettet og ikke koblet eller gjort noe som kan ha forårsaket defekten. Klokka er i dashbordet rett under luftuttaket. Klokka og lys skal jo fungere selv om spenningen er av. Så de er nok på samme kurs. Ulikt for de to er jo at klokka fungerer når jeg kjører, mens lyset ikke fungerer uansett. Pæren er i orden. Har testet den rett på batteriet (med ekstra ledninger). Skal gi tilbakemelding etter å ha prøvd nytt relè.
  10. Noen som har relè-oversikten eller betegnelsen på internett?
×
×
  • Create New...