Jump to content

matros

Gjest
 • Posts

  134
 • Joined

 • Last visited

Medlemsinfo

 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

matros's Achievements

Ford

Ford (5/6)

 1. Ok,da vet jeg det.Takker for svar:)
 2. skal til å kjøpe meg mk3 2,0 tdci. Så er spørsmålet hvor stor forskjell er det på 115 og 130 hesteren? De aller fleste som er til salgs er jo 115hk,å noen få er 130hk. Men hvist ikke det er store forskjellen på disse motorene,så er det vel liten vits i å lete seg dønn etter en 130 hk?
 3. Har forstått at ambiente er den med minst utstyr,og ghia x er den med mest. Men er det mange varianter imellom der?
 4. For å si det sånn,den kassa di holder på ryke.Som sakt over her,så er det 2 og 4 gire som oftest ryker på disse. Det du opplever når du kjører er ikke at den girer seg ned og opp,men at den slurer på 4 gire å hugger i gir igjen. Dette er bare begynnelsen,kommer til å slippe helt til slutt..Jeg hadde samme problem med min automat,å presterte å kjøre såpass lenge med problemet at hele boksen gikk til helvette til slutt.Gikk kun i revers..Ford med automat= spring for livet:D Men ellers gode biler til tider:))
 5. Noen som har tips om billig eksos anlegg til mondeon?mk2 2liter.Må ha begge bakre dempere..
 6. Dæven kor strøkent! Den der ha eg aldri villa sællt,mæn satt den i et brann å tyveri sikkert kammer
 7. Disse ulydene har vært helt siden jeg kjøpte bilen,så var nok lenge før girboks ble byttet ja.Det sitter fast det som skal være fast,å det eneste som ikke er bytte der fremme,er traversforinger.Dem er sjekket,og er ikke noe galt med..****** morro dette..Minner mest om Audi,d rammler å slår i alle retninger der å...Det som er rart er at til varmere det blir utomhus,jo til mere forsvinner ulydene.Men er tydeligvis mange som sliter med dette,så det tyder vel helst på at forstilingene på disse bilene er et stort plag!
 8. Kjøp Mondeo ivertfall før vw passat eller Audi. Har hatt alle disse bilene,og disse vag produktene er som å sammenligne med fjass. Problemer,problemer å atter problemer. Å da snakker jeg om nyere vag biler. Men uansett.. biler er d noe med,samme vilket merke det er,eller vor nye dem er rullet. Men ut fra tester og egen erfaring,så er ivertfall ford,mye mere bil for pengene en vw og audi. Andre merker skal jeg ikke uttale meg om:))
 9. Taunus?? hehe.. nei har mondeo mk2 jeg,så blir nok litt annen forstilling d ja:) Ja har en stor mistanke til at det kan være motorfester,girfester eller travers foringer. Men verkstedet jeg har hatt bilen på,sier at dette er i orden.. Vet jammen ikke va jeg skal tro snart. Blir jo dyrt å bytte ut ting som egentlig ikke er noe galt med..
 10. Nei var ikke noe galt med calipere heller..
 11. hmm..Nei det er vel nesten det eneste som ikke er sjekka vil jeg tro. Men skal sjekke det i morgen så fort som mulig..
 12. Si meg skal det rammle å slå i forstillinga på mk2?? Er dritt lei disse ulydene når det blir litt ujevnt underlag.Har skiftet til nye fjærer,indre stabstag foringer,og de småe stagene,eller kylling foter som noen kaller det,fjærbeinslager er nye.foringer i bærebro og opphengskuler er gode.støtdempere er sjekket å helt i orden. MEN like forbannet rammler det å slår i et eller annet dritt frammi der.Verkstedet har bøyd å tøyd på det som er,men finner selvfølgelig ingenting. Bremser jeg kraftig,begynner bilen å vingle fra side til side,så et eller annet er det som er slitt frmme der..Men va??? Og har orginale felger å dekk,så dekkene er ikke for brede nei:)
 13. matros

  Lamda spørsmål

  Har jo hatt problemer med at bilen til tider nøkker ved pådrag,og ettersmeller i eksosen når pedalen slippes,og bilen bremser på motor.Nå har jeg forsket at og fram på dette,og drog i dag ut kontakten til lamdasonden. bilen drar nå som den skal,uten noen nykker,men ligger å jukker på tomgang. så hvorfor drar den som et uvær på hele registret når lamda er koblet vekk? Smelling i eksosanlegget er der enda,og tomgangen ble helt jagete,så lamdan kan vel ikke være helt død? Disse motorene er det umulig å bli klok på!
 14. Hmm.Må vel skru av coilen da,for noe er det som plystrer under der..
 15. Det har jeg prøvd,men ingenting skjer
×
×
 • Create New...