Jump to content

Ford_Sierra_Sedan

Gjest
  • Posts

    361
  • Joined

  • Last visited

About Ford_Sierra_Sedan

  • Birthday 09/14/1986

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bosted
    Lillehammer
  • Interesser
    Bil er min interesse, og Ford er det eneste merket for meg.. I tillegg spiller jeg litt fotball..

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Ford_Sierra_Sedan's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Takker for svar :-) Prøvd og google litt nå men ser ikke ut som det er en del som er rett frem og få tak i... Får søke litt mer rundt og se!
  2. Hei folkens! Drev og skrudde litt her om dagen og noen fester på plastikken var blitt litt sprø gitt noe som resulterte i at jeg klarte å ødelegge festene til den delen jeg har ringet rundt med rødt på bildet under her. Noen som vet hva denne heter, og eventuelt hvor jeg kan få tak i det? Litt vanskelig å prøve å google når jeg ikke vet hva delen heter. Håper noen kan hjelpe!
  3. Har du handlet fra disse før Per Olav? Var jo omtrent samme prisen, jeg må ihvertfall bestille. Klosser må jeg også ha.... Edit: Mye dyrere frakt fra den siden du linket til Per Olav. 730 kr, fra den andre var det 400...
  4. Var det jeg mente at man burde skifte klosser samtidig også, men da vil resten passe? I forhold til mål og alt sånn, har aldri målt skivene på min og har veldig lite peiling på det her. Ja gjør gjerne det Arne =) Send meg eventuelt pris på pm
  5. Jeg tror foringene er bra, dette ble oppdaget på EU kontroll hos en som jeg vet kan bil så regner med at dette stemmer når han sier det Edit: Men takk for tips, skal nevnes til han ihvertfall
  6. Hei folkens! Har fått kast i bremseskivene mine foran nå og driver da og ser etter oppgraderinger, og siden jeg har fint lite peiling så håper jeg noen kan komme med litt tips. Jeg har sett på disse: http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-Sierra-RS-Cosworth-2WD-86-90-BLACK-DIAMOND-Combi-Front-Brake-Discs-/280973668466?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item416b55f072 Jeg har en 89 mod 2wd sedan, håper at dette da er rett og disse vil passe direkte uten att man må kjøpe noe mer? Hva bør byttes i tillegg når jeg bytter skiver? Bør f.eks klosser byttes og hva anbefaler dere av det til disse skivene?
  7. Hei! Har en sierra dohc som jeg sliter veldig med å få i andre gir, den er veldig hard og må liksom holde den på plass mens jeg slepper ut clutchen. Drar den helt tilbake sånn at den butter i plastikken der girspaken sitter. Noen som vet hva som kan være grunnen til dette? Er kun andre gir det gjelder, alle andre gir fungerer bra.
  8. "Blåse" problemet er fikset, der var det slangen i mellom IC og turbo som hadde lurt seg under slangeklemma på nersida.. :S Så der var det noen som ikke hadde dratt til hardt nok sist dem var der *kremt*
  9. Jaja Veit det er elektriske vifter på cosworthen, men den reima som drar dynamoen kalles vel det uansett gjør den ikke?
  10. Da skal nok dette ordne seg, skal teste ut i løpet av morgen dagen så skal jeg komme med tilbakemeldign hvordan dette gikk!
  11. Så jeg er ikke alene nei, jeg har en mistanke om at reima mi kan være litt stram da. Så dette er noe jeg må få sjekket opp, høres jo ikke bra ut når den står på tomgang å uler som bare det:P
  12. Ja ved gass så blir lyden bort, er kun på tomgang.. Og ja, høres nesten ut som om bilen "syter og klager"...
  13. Akkurat, denne er jo nylig skiftet så kan jo være at den er for stram da. Jeg tenkte først at det kunne være noe på bakgrunn av viftereima jeg men. Edit: Er det noen rask måte å få sjekka om den virkelig er for stram på? Må bare stille dumme spørsmål siden jeg ikke er så god til å skru selv.
  14. Er liksom ikke hyling heller serru, er bare en enda kraftigere "blåse" lyd enn vanlig når jeg lader. Men kan jo sikkert være luftfilteret for det, verdt å sjekke ihvertfall!
×
×
  • Create New...