Jump to content

GulenPower

Gjest
  • Posts

    469
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Bergen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    grinder@netcom.no
  • Hjemmeside
    http://www.enivest.net/~daniel.larsen
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bosted
    Førde
  • Interesser
    Bil, musikk, elektronikk, data, internett, radio.

GulenPower's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. hei og hopp! EU-OK står det. Men kor lenge er den EU-Godkjent til?? Kva meinar du med "noe småfiks"?
  2. Visst du søker litt rundt på internett så ser du at XR står for Experimental Racing, og at RS står for Rallye Sport. Merk: Rallye, ikkje Rally.
  3. Seier meg einig med dei andre i Focal. Som dohcboy seier, dyrt, men du får det du betalar for. Kjøpte eit sett med diskant og 6,5" mellomtone/bass til 5000 kroner for 4-5 år sidan. Og dei spelar fortsatt så fint at eg får gåsehud av det.
  4. Hei! Har du fleire bilete av bilen? Gjerne eit eller to av interiøret!
  5. okai, eg skjønnar. Men som eg spurte om tidlegare i tråden, kor mykje har du tenkt deg for bilen då?
  6. Ikkje sugen på å selge den likevel?
  7. http://www.toll.no/templates_TAD/Article.a...;parentid=44781 Her står alt om avgiftsberekning. Og eg må jo få legge til at sjølv om alle av oss har nok nokre svin på skogen, så er det på sin plass at han får si straff. Er nok ein del bilar til folk her inne som ikkje er heilt etter forskriftene og, men denne saka her får vel gjerne folk til å "våkne opp" litt. Er også litt stolt over å tilhøyre "fordgjengen" no, når eg ser på meiningane til folka her inne kontra på foruma til dei andre bilmerka.
  8. Det der er nok eit anna forum Ford-rs!! Og om den så har vore oppe 100 ganger, tøff film!!
  9. Skal ikkje selge den sierraen som står attmed då ?
  10. Dårleg med tog i Tromsø. Då må bilen fraktast til Bodø først.
  11. Kva pris du kan tenke deg då? Er det airbag i denne her? Om det er, på begge sider eller kun til føraren? Kunne du lagt ut eit par bilde av stereoanlegget. Det høyrast litt voldsomt ut med 3 x 10" og 2 x 12". Er det ikkje alt for masse bass?
  12. Interessant. Skal ringe til Ford i morgon og forhøyre meg. Men sidan bilen evt. aldri skal ha skilt på seg, så vil det nok bli billegare å kjøpe eit tomt karosseri ifrå utlandet. Eller kjøpe den minst utstyrte modellen ifrå utlandet, uten å tolle den inn.
  13. Heisann sveisann! Er det nokon av dykk som veit om det er moglegheit for å kjøpe reine karosseri hos Ford Norge? Uten motor, drivverk, interiør etc. Det hadde gjort seg med ein Ford Mondeo sedan av 2007 utgåva Er det nokon her inne som har gjort det eller veit om nokon som har gjort det? Kanskje det hadde vore rimeligare å kjøpe den minst utstyrte modellen, og plukka ut utstyret sjølv? Eller kva med å importere eit karosseri/heil bil ifrå Tyskland kanskje? Sidan denne bilen aldri vil ha skilt på seg, og då treng eg jo ikkje betale eingangsavgifta. Og sparar nokre kroner på dette. Nokon som har synspunkt på dette?
×
×
  • Create New...