Jump to content

Idyll

Gjest
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Idyll

  • Birthday 08/07/1981

Medlemsinfo

  • Bosted
    Tromsø
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://www.vg.no
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Tromsø

Idyll's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Ser f.eks. http://www.lydbilde.no/ford-focus-2008-2010-kenwood-dmx-7017dabs-2-din-dab-radio.html Tilbyr et oppsett som ikke støtter ryggesensor, det føles litt dumt å måtte slå av noe som er essensielt på bilen. http://www.radionytt.no/r17150.php
  2. Jeg har Sony stereoen som fulgte originalt med bilen. Den er helt lik denne http://img.jamessimpson.co.uk/2010/11/Ford-Focus-MK2.5-Sony-Stereo.jpg Kunne helst tenkt meg å kjøpt en original radio med DAB og en fm/dab overgang for å slippe å bytte antenne.
  3. Jeg kikker endel på å få byttet ut den originale spilleren med en DAB radio. Foreløpig har jeg funnet bare denne https://www.importpris.no/products/spesialspiller-til-ford-med-dab-android-6-0-octa-core-og-touch-skjerm Er det noen som anbefaler en DAB radio til min bil? Behøver ikke å være navigasjon. Mitt ankepunkt med den spilleren jeg ser på, er at jeg finner ingen test av den på verken youtube eller på internett. Noe jeg syns er snodig og da er det litt hardt å spandere 6000 kroner ++ på et stereoanlegg jeg ikke vet om er verdt det.
  4. Idyll

    Møkkabil?

    Er det han fyren uten sosiale antenner vi snakker om? Oppstilt biler ved bensinstasjonen i Tvedestrand?
  5. Fikk oppdatert programvaren hos Bil i Nord da jeg tok servicen.
  6. I Tromsø har jeg muligheten til å velge mellom Biltrend eller Bil i Nord som verksted. Er det noen som har erfaringer med disse verkstedene?
  7. Aner ikke om de er trivelige her i Tromsø. Vet bare at det er blanda erfaringer fra Bil i Nord hos kjenninger, da blir det kanskje heller BilTrend jeg må spørre om litt råd.
  8. Jeg har prøvd å oppdatere anlegget på bilen med driverne herfra: http://ford-mobile-connectivity.com/downloadsUpdates Oppdateringen starter, men stopper med feilmeldingen "Update failed! Please restart!" Jeg tror jeg henter driverne fra feil sted ... Årsaken til at jeg ønsker å oppdatere driverne på anlegget, skyldes at jeg opplever bluetooth biten som noe ustabilt. Noen som har begitt seg utpå noe lignende? Bilen som oppdateres er en Ford Focus 2010 titanium med Sony anlegg, der stemmestyring er inkludert.
  9. Hvilket forsikringsselskap er det du bruker? Nå har jeg i samme slengen hentet en 1,6l 109 hk Focus stasjonsvogn titanium 2010 modell fra Oslo, med en tilhørende lang tur gjennom Sverige. Merket fort at svensker har peiling på vei, men ikke på skilting av vei, samt at varsling av fotoboksen står like ved selve fotoboksen .. Om det blir trimming av bilen, er en annen sak. Den går faktisk rimelig godt i utgangspunktet
  10. Si ifra til forsikringen? "Hei, jeg har trimmet bilen med 14% økning i hestekrefter. Er dette greit?"
  11. Akkurat nå var jeg mest ute etter lovligheten med å chippe. Det er jo helt klart en viss gevinst å få litt mer drag i motoren, siden vi er ett av to land med Belgia som absolutt skal avgiftsbelegge hestekrefter. Ser nå på en Focus MKII 2010 - 2009 modell, som ser veldig bra ut
  12. Jeg sitter og ser på studerer Ford Focus MKIII stasjonsvogn. De aller fleste bilene av denne modellen, selges med 1.6 TDCI motor med 115 hester. Det jeg lurer på, er om det er å anbefale å chippe denne motoren? Ser enkelte nettsteder hevder at du kan få opptil 140 hester etter chipping. http://www.bestchip.no/?gclid=CMmN_JnHurYCFWh2cAodcGsAEg https://www.autopower.no/?Page=Tuning&view=vehicle&type=Car&id=2012 Broom.no (i den grad det er en kilde til pålitelig informasjon) har en sjekkliste iforbindelse med chipping http://www.tv2.no/underholdning/broom/styling-tuning/dette-maa-du-vite-om-trimming-av-bil-2834273.html som virker grei nok. I tillegg hevdes det at det er helt "lovlig" http://www.tv2.no/underholdning/broom/du-kan-chippe-bilen-din-uten-aa-betale-avgift-3156629.html Er det noen som har trimmet sin MKIII?
  13. Pen den der. Ser at du vil gå for en helhetlig svart "look" på bilen, det tror jeg blir bra.
  14. Hmm ... nå er lyset på hele tiden.
×
×
  • Create New...